UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMRAH SERBES HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLANDI!..

İzmir-Aydın otoyolunda, önünde ilerleyen otomobile çarparak 3 kişinin ölümüne neden olan ve olaydan bir hafta sonra suçunu itiraf eden Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes hakkında hazırlanan iddianamede 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmaktan' 22,5 yıl hapis istenirken ilk aşamada aracı kendisinin kullandığını ileri süren arkadaşı Kenan Doğru için ise "suçu üstlenmek" suçundan 2 yıla kadar hapis istendi.

EMRAH SERBES HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLANDI!..

Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes'in kullandığı otomobil Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik idaresindeki otomobile arkadan çarpmış, kazada Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Nilgün Özçelik ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Feci kazanın ardından otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Olaydan bir hafta sonra otomobili kendisinin kullandığını ifade ederek Torbalı Adliyesine teslim olan Emrah Serbes ise daha sonra tutuklanırken, Doğru ise itirafın ardından serbest kaldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Serbes için 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmaktan' suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREMRAH SERBES