UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ EYÜBOĞLU AYŞE HATUN ÖNAL HAKKINDA UÇANKUŞ TV’YE KONUŞTU!..

Milliyet yazarı usta gazeteci Ali Eyüboğlu, kendisini şantajcı olarak gösterip, dava eden şarkıcı Ayşe Hatun Önal hakkında UçanKuş TV’ye özel açıklamalar yaptı. İddiaları reddeden usta gazeteci, Ayşe Hatun Önal’ın kendisini dava etmesiyle ilgili çıkan ‘şantaj’ iddialarına “Mesleki şerefimle onurumla oynayan deli saçması açıklamalar” dedi.

ALİ EYÜBOĞLU AYŞE HATUN ÖNAL HAKKINDA UÇANKUŞ TV’YE KONUŞTU!..

Yıllara dayanan tecrubesi, araştırmaları ve ele aldığı konularda verdiği bilgi ve birikimleriyle okuyucusuna ışık tutan Ali Eyüboğlu, şarkıcı Ayşe Hatun Önal tarafından dava edildi.

Sabah Gazetesi’nin Günaydın ekinde Dilek Yaman’ın yaptığı haberde gazeteci Ali Eyüboğlu’nun Ayşe Hatun Önal’a şantaj yaptığı iddia edilmişti. Bu iddiaların doğru olmadığını açıklayan Eyüboğlu, UçanKuş TV’ye işte şu açıklamaları yaptı:

“Bundan yaklaşık 1 yıl önce geçtiğimiz Şubat ayında Ayşe HT Magazin ekine verdiği bir söyleşi de “Müzik dünyasına ben yön veriyorum” şeklinde bir açıklama yapmıştı.  Ben de okumuş olduğum bu söyleşi üzerine kendi köşemde bir yazı kaleme aldım ve Ayşe hakkında ‘Kendi tarzında başarılı olabilirsin. Ancak müzik dünyasına yön veriyorum dersen beste yapan, üreten müzik duayenleri Sezen Aksu’ya, Kayahan’a Orhan Gencebay’a haksızlık edersin’ şeklinde tavsiyede bulunmuştum. Kaldı ki eleştiri de olabilir bunda bir sakınca yok. Aradan 1,5 2 ay geçti Ayşe katıldığı bir radyo programında benim hakkımda ‘Ali Eyüboğlu  boş konuşuyor, sayfa doldurmak için yazı yazıyor’ gibi sözler sarfetmiş. Bu haber bana medya takipten düşmüştü. Ben de inanamadım ve doğru mu değil mi diye Sony Müzik’ten Ayşe’nin bir yardımcısını aradım. Konuştuğum kişi program sırasında kendisinin de orada olduğunu ve benim hakkımda hiç konuşulmadığını söyledi. Ben de o zaman bu haber nasıl çıkar dedim ve kendisinden o radyo programının bir bant kaydını rica ettim daha sonra da o radyo programcısını bulmaya çalıştım. Programcı yerine radyonun pr’cısına ulaştım. Ulaştığım kişi haberi programdan deşifre ettiklerini söyledi. Sonra bana bu programın kaydı geldi. Gerçekten de Ayşe Hatun Önal benim hakkımda ‘Ali boş konuşuyor, sayfa doldurmak için yazı yazıyor’ gibi mesleki onurumla, şerefimle oynayan deli saçması açıklamalar yapmış”

“AYŞE’Yİ BİR KERE BİLE TELEFONLA ARAMADIM”

“Bunun üzerine ben tekrar Sony müziği aradım ve neden yalan söylediniz dedim. Benim tavsiye niteliğindeki bir yazımdan Ayşe nasıl bunları çıkartabilir dedim. Sanıyorum geçmişte, Hülya Avşar ile boşanan Kaya Çilingiroğlu’nun ilk kaçamağı yaptığı kişinin Ayşe Hatun Önal olduğunu ortaya çıkartmamdan dolayı bir acısı var dedim. Ve bu konuşmanın ardından da tekrar bir yazı kaleme alarak Ayşe hakkında ‘Önce aynaya bak, Ayşe Hatun Önal... Allah’ıma şükürler olsun ki bugüne kadar değil 'uyuşturucu' hiçbir suçtan dolayı gözaltına alınmadım daha" ifadesini kullandım. Bu yazının üzerinen 2 ay geçti ve bana suç duyurusunda bulunmuş. Yaşanan süreç bu şekildedir. Ben Ayşe Hatun Önal’ı hiç aramadım da hakkında twit dahi atmadım da” şeklinde açıklama yaptı.

Hiçbir şekilde Ayşe Hatun Önal’ı telefonla arayıp şantaj yapmadığını belirten Ali Eyüboğlu, “Bu olay 1 yıl önce yaşandı. Ben kendisini şikayet bile etmedim. Şimdi durmuş bana ‘şantaj’ yaptı diye savcılığa suç duyurusunda bulunmuş Bakalım mahkeme önüne çıkıp hakkımda söylediği bu konuşmaların kaydı ortaya döküldüğünde hakimin karşısında nasıl yemin edecek.” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAYŞE HATUN ÖNAL  ali eyüpoğlu