UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVİNDE BULUNAN EŞYALAR HAKKINDA CANER TOYGAR’DAN JET AÇIKLAMA!..

Berke Kentli ile boşanma aşamasında olan Caner Toygar, hakkında çıkan iddialar üzerine UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

EVİNDE BULUNAN EŞYALAR HAKKINDA CANER TOYGAR’DAN JET AÇIKLAMA!..

İzdivaç programı Esra Erol’da da evlenenen Berke Kentli ve Caner Toygar’ın çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Hemen hemen her gün taraflardan gündemde bomba etkisi yaratacak açıklamalar geliyor.

Berke Kentli’nin avukatı Resul Özmen’in Caner’in evinde çok sayıda psikolojik ilaç, pompalı tüfek ve çok sayıda makyaj malzemeleri bulundu açıklaması üzerine hemen UçanKuş TV’ye özel bir açıklama yapan Caner Toygar adeta isyan etti.

“BERKE KENTLİ VE AVUKATI BANA OYUN OYNUYOR”

Caner Toygar şu açıklamaları yaptı:

“Bu insanlar beni nasıl bir duruma düşürüyorlar böyle inanamıyorum. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? Ben işteyken Berke ve avukatı Berke ile evliliğimiz devam ederken yaşadığımız eve girmişler. Makyaj malzemeleri Berke’nin. Kendi eşyalarını almak için girdiği evimde, sanki eşyalar bana aitmiş gibi toplumda farklı algılara neden olacak açıklamalar yapıyorlar. Makyaj malzemeleri Berke’ye aittir. Bana ait olabilir mi Allah aşkına? Pompalı tüfek’i bana  Berke hediye etmişti. Neden böyle bir hediye verdiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Meğer bunların hepsi bir oyunmuş” dedi.

“BERKE HERŞEYİ PLANLAMIŞ”

Bana evlendikten sonra pompalı tüfek hediye etmişti. Benim silahlara karşı bir ilgim yok. Neden böyle bir hediye aldığını o zaman anlamamıştım ancak altında başka bir şey de aramadıç. Meğer sırf bu yalan haberleri yaptırmak, bana iftiralar atmak için böyle bir hediye almış eve getirmiş. İnanamıyorum” ifadelerinde bulundu.

“İLAÇLAR PANİK ATAK İLAÇLARI”

Bende Panik atak var. Birlikte doktora gitmiştik. O ilaçları doktor yazdı bana. Şimdi evimde panik Atak rahatsızlığım için kullandığım bu ilaçları, sanki ben psikolojik sorunları olan bir insanmışım gbi lanse ederek algı operasyonuna dönüştürüyorlar. Bu yapılan algı yönetimiyle ilgili hukuki yollara başvuracağım” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcaner toygar