UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKAN KURT: "EŞİM İLK ŞOKU ATLATTIKTAN SONRA HEP YANIMDA OLDU!.."

Geçtiğimiz Ağustos ayında Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt 75 tane daire satın aldığı Osman Görgülü'nün 32 milyon 845 bin TL'lik icra takibiyle sarsılmış konu magazin gündeminde oldukça yer bulmuştu.

OKAN KURT: "EŞİM İLK ŞOKU ATLATTIKTAN SONRA HEP YANIMDA OLDU!.."

Konuyla ilgili İcra memurları çiftin Beykoz’daki villasına polisle gitmiş, evde olmadıkları için çilingirle içeri girmiş ve haciz işlemi uygulanmıştı.

Konuya dair gerek demet akalın gerekse okan kurt açıklamalar yapmış, konun Osman Görgülü tarafından yapılan bir karalama politikası olduğu söylenmişti.

O günden sonra mahkeme süreci başladı ve geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Bugün basın açıklaması yapan Okan Kurt şunları söyledi;

Ağustos’ta cep telefonuma gelen bir mesajla borçlu olduğumu öğrendim. Bizim şirketlerimize, evimize tebligat yapılmadan 7 günlük süreç başlatılmış. Biz sürecin bittiği gün konudan haberdar olduk. Süre bittiği için sanki borcumuz varmışçasına icra takipleriyle karşılaştık. Biz bu durumdan sonra 10 ağustos Çarşamba sabahı avukatımız aracılığı ile İzmir’e gidip itiraz dilekçelerimizi sunduk ve icra 10 ağustos’ta durduruldu. 19.10.2017 de ilk duruşmamıza çıktık ve hakim tek celsede davayı bitirdi. Böylece borcumuzun olmadığı anlaşıldı.

Şirketimizin adresine ve evimin adresine tebligat yapılmadan hiçbir evrağa dayanmadan borcum olduğu söylendi ( usulsüz tebliğat) ve mahkemenin vermiş olduğu bu kararla borcumuzun olmadığı anlaşıldı. Siz basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Herkes bize olan inancı ve güveninden dolayı haberler yapıldı. Bugün benim için güzel bir gün ailem için güzel bir gün, eşim için güzel bir gün yaşananlar yaşandı. Üzülenler üzüldü, sevinenler sevindi.” Açıklamasında bulundu. 

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERokan kurt  demet akalın