UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORUYA METEOROLOJİDEN YANIT GELDİ!

Meteorolojiden ilk bilgi geldi.

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORUYA METEOROLOJİDEN YANIT GELDİ!

Ramazan Bayramı 25 Haziran Pazar günü başlayacak. 3 günlük bayram süresi Arife Günü ile birlikte 4 güne çıkacak. Bayram tatili süresince deyim yerindeyse dönemsel bir göç yaşanacak. Kimi vatandaşlar Ege ve Akdeniz kıyılarını tercih ederken kimi vatandaşlar da memleketlerinin yolunu tutacak. 

YAZ BİR TÜRLÜ GELMEDİ

Mayıs ayında baharı yaşayamayan batı bölgeleri gözünü haziran ayına çevirmişti. Ancak başta İstanbul olmak üzere birçok ilde sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyretmiş, güneş ara ara yüzünü gösterse de akıllarda kalan serin ve yağışlı günler olmuştu.

İSTANBUL

İstanbullular bayramı açık bir gökyüzü ile geçirecek. Bayram boyunca 30 derece seviyelerinde olacak İstanbul’da,  Arife Günü sıcaklık 31 Ramazan Bayramı’nın ilk günü ise 32 derece olacak. Bayramın ikinci ve üçüncü gününde değişiklik yok. Hava 30 derece civarında olacak.

 ANKARA

Başkent Ankara’da da durum İstanbul’dan farksız değil. Arife Günü 31 derece olacak sıcaklık bayramda üç gün boyunca 31 derece olacak. Yağış beklenmiyor, gökyüzü açık.

 İZMİR

İzmir’de bayram süresince hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Arife Günü sıcaklığın 37 derece olacağı İzmir’de bayram süresince de sıcaklık 38 derece olacak. İzmirliler kavurucu sıcaklar altında bayramı geçirecek.

 ANTALYA

Batı ve iç bölgelerin soğuklarından kaçıp kendini sahillere atmak isteyenlerin ilk tercihi olan Antalya’da bayram tatilcilerin yüzünü güldürecek haberler var. Antalya’da hava sıcaklığı bayram süresince 35 derece üzerinde seyredecek. Arife Günü 36 derece ölçülecek sıcaklık bayramın ilk gününde 37 derece olacak. İkinci ve üçüncü gün de hava sıcaklığı 35 derece seviyelerinde olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhava durumu  hafta sonu