UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HERKES ORADAYDI! ZUBİZU’NUN YAZ ALIŞVERİŞİ ÜNLÜLERİ BULUŞTURDU!.

Sanat ve cemiyet hayatı ZUBİZU Yaz Alışverişi Etkinliğinde bir araya geldi. Saba Tümer şen kahkahası kadar tasarımlarından da söz ettireceğe benziyor.

HERKES ORADAYDI! ZUBİZU’NUN YAZ ALIŞVERİŞİ ÜNLÜLERİ BULUŞTURDU!.

ZUBİZU ve Canan & İris Concept Events iş birliğiyle önceki gün Les Ottomans’da düzenlenen etkinlikte pek çok seçkin marka ziyaretçilerle buluştu.

Yaza dair her şeyin bulunduğu etkinlik, ünlü konukların da katılımıyla tıpkı yaz gibi, rengarenk geçti.

SABA TÜMER’İN TASARIMLARI İLGİ GÖRDÜ

Saba Tümer’in tasarladığı ürünlerden oluşan “Flow by Saba Tümer” markası, Ayfer Toprak’ın sahibi olduğu Aşk-ı İstanbul, Aslı Şen ve Eda Kosif’in yeni markası Loox’un da yer aldığı etkinliğe cemiyet hayatının değerli isimleri katıldı.

ZUBİZU üyelerinin, bir yandan yaz alışverişlerini yaparken bir yandan da keyifli bir gün geçirdiği ‘Zubizu Yaz Alışverişi etkinliği’ organizasyonunda birbirinden renkli 50’yi aşkın marka ve tasarımcı, yaz koleksiyonlarını ziyaretçiler ile buluşturdu.

Yazlık şapka, hasır çanta, mayo, bikini, takı ve aksesuarların ağırlıkta olduğu markalarla yazı yaşatan etkinliğe, seçtikleri ürünler hakkında stil danışmanlarından bilgi alan katılımcılar etkinlikte farklı bir deneyim yaşama fırsatı yakaladılar.

BU TREND HAYATIN HER YERİNDE…

ZUBİZU, yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda kişiye özel öneriler ile hayatı yakalayan uygulama kısa zamanda birçok kesim tarafından da beğeni topladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzubizu