UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DESTEĞE GELEN DE ARIZALANINCA YOLCULAR OTOBANDA İNDİRİLDİ!..

Otobüslerin sürekli arızalanması, insanlarında psikolojisinde arızaya yol açtı.

DESTEĞE GELEN DE ARIZALANINCA YOLCULAR OTOBANDA İNDİRİLDİ!..

Esenkent –Bahçeşehir ve Mecidiköy ekspres E-58 seferlerinde yaşanan talihsiz arızalanmalar halkı mağdur etti.

Bu sabah 08:50 seferini gerçekleştiren otobüs beklenen saatte uğraması gereken duraklara gelmedi. Beyaz masayı (153) arayan vatandaşlar otobüsün arızalandığı bilgisine ulaştı.

Aynı şekilde  09:25 otobüsünün geliş saatinde de sıkıntı yaşanınca beyaz masayı tekrar arayan vatandaşlar arızalanan otobüsün yolcularını toplamak için gittiğinden gecikeceğini öğrendi.

Nihayet saat 09:47’de Bahçeşehir merkeze gelen Mecidiyeköy otobüsü yolcularını toplayıp seferine devam etti.

Fakat otobanda Ispartakule gişelerine gelen otobüs arızalandı ve bütün yolcuları otoban kenarında indirdi.

Yolcular şaşkın otobüs şoförü tepkisiz olunca birbiri ardına tartışmalar yaşandı. İşe, hastaneye, okula giden onlarca vatandaş mağdur oldu.

2. Otobüsün arızalanmasının ardından vatandaşa gelen cevap çok daha komikti; ‘’Ek sefer koyamıyoruz, otoban kenarında bekleyeceksiniz. Sırası geldiğinde duraktan çıkan Bakırköy, Taksim seferlerine binilerek yaya geçidi olan, ulaşımı olan noktalara varacaksınız.’’ denildi... Zaten gitmesi gereken yere 2 otobüsün peş peşe arızalanması nedeniyle 1 saat geciken vatandaşlar bu muameleyle de yaya geçidi olmayan otoban kenarında bir saatten fazla bekletildi.

Benzeri olay; aynı sefer hattında salı sabahı da yaşanmış bir saat 10 dakika otobüs arızası nedeniyle insanlar duraklarda beklemişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERiett