UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİZ İNSAN DEĞİLSİNİZ! NASIL KIYDINIZ BU YAVRUYA!

İzmir'in Selçuk ilçesinde, yavru bir kedinin kafası kesilerek çöpe atılması bu kadarda olmaz dedirtti. Hayvanseverler insanlık dışı olan bu olayı yapanların bulunmasını ve gerekli cezayı almasını istedi.

SİZ İNSAN DEĞİLSİNİZ! NASIL KIYDINIZ BU YAVRUYA!

Selçuk ilçesindeki İsabey Mahallesinde, ailesi ile birlikte yaşayan hayvansever Kahraman Karakoç, sokak kedilerine de bakmasıyla biliniyor. Kedilerin yiyecek ve bakımını ailesi ile birlikte gönüllü olarak üstlenen Karakoç, bakımını üstlendiği yavru kedilerden birinin eksik olduğunu görünce arama başlattı. Karakoç'un arama çalışmaları sırasında ise karşılaştığı insanlık dışı manzara bu kadarda olmaz dedirtti.

BOĞAZINI KESİLMİŞ HALDE BULDU

Kediyi bulan Karakoç, yavrunun boğazı kesilerek çöp konteynerine atıldığını gördü. Karakoç, yetkililere çağır yaparak, "Her zaman olduğu gibi akşam saatlerinde kedilerimizin yemeklerini verdik; fakat yaklaşık üç ay önce doğan minik kedimizi aralarında göremedik. Hep birlikte mahalle aralarında kedimizi aramaya başladık. Sonra çöp konteynerler içerisinde arama başladık ve o korkunç manzara ile karşılaştık. Minik kedinin boğazı kesilerek çöp konteynerine atılmıştı. Bu insanlık dışı bir olayı yapan her kimse mutlaka bulunmasını istiyoruz. Yetkililerin bu konuda harekete geçmesini istiyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKEDİ ÖLÜM