UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERKAN UÇAR AMERİKA'DA LÜKS DAİRE İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI!

Oğlunun aylık 4 bin TL'lik nafakasını ödemediği için eski eşi Ece Erken'in dava açtığı Serkan Uçar, New York'ta bir gökdelenin 57. katından 7 milyon TL'ye ev aldı.

SERKAN UÇAR AMERİKA'DA LÜKS DAİRE İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI!

Ünlü sunucu Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar, oğullarına olan 4 bin TL'lik nafakayı ödememek için direnmiş, ikili mahkemelik olmuştu. Genç işadamı, New York'taki bir gökdelenin 57. katından 2 milyon 100 bin dolara (yaklaşık 7 Milyon TL'ye) daire aldı.

Oğlu Eymen'in nafakasını ödemediği için eski eşi Ece Erken'le davalık olan Serkan Uçar, ABD'de ev aldı. Ünlü sunucu, maddi durumu iyi olmadığı gerekçesiyle 2 yaşındaki oğlunun aylık 6 bin liralık nafakasını ödemeyen genç galericiye icra takibi başlatmıştı.

Erken'in nafakayı 4 bin liraya indirmesine rağmen parayı ödemek istemeyen Uçar'ın New York'taki CitySpire adlı gökdelenden lüks bir daire aldığı ortaya çıktı.

Uçar, bununla da kalmadı ve 248 metrelik 75 katlı binanın 57. katındaki dairesini lüks eşyalarla döşedi. Ünlü galerici; içerisinde spor salonu, çamaşırhane, parti salonu ve saunası olan havuzlu gökdelenin 2 odalı ve 2 banyolu lüks rezidansından yaptığı paylaşıma, "Yeni ev yeni manzara" notunu düştü. Uçar'ın bu paylaşımı üzerine Ece Erken ne yorum yapacak merak konusu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece erken  serkan uçar