UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN DOĞULU, OZAN DOĞULU'NUN ÇAPKINLIK TURU HAKKINDA KONUŞTU!..

Ünlü çift Beren Saat’in annesinin doğum gününü, Asmalımescit’te Suzan Kardeş’in sahne aldığı bir mekanda kutladı. Kenan Doğulu ve Beren Saat ise mekandan çıkarken görüntülendi.

KENAN DOĞULU, OZAN DOĞULU'NUN ÇAPKINLIK TURU HAKKINDA KONUŞTU!..

Çok keyifli bir gece geçirdiklerini söyleyen Kenan Doğulu ve Beren Saat, annesine aldıkları hediye hakkında bilgi vermek istemedi.

Çocuk sahibi olmak istediği yönündeki konuşmaları hatırlattığımız Beren Saat, bu konu hakkında yorum yapmazken Kenan Doğulu gülerek karşılık verdi.

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun Kanlıca'da bulunan villasında kiracı olarak oturan Kenan Doğulu ile geçtiğimiz yıl ev konusunda bazı sıkıntıların yaşandığı iddia edilmişti.

Bu yıl Sezen Aksu'nun sorunlara daha fazla dayanamadığı için bir mekanın kendi villasına açılmasını teklif ederek bir anlamda sorunlu olduğu kiracısı Kenan Doğulu'yu evden çıkarmayı amaçladığı gibi söylentiler vardı…

Kenan Doğulu bu konuyla ilgili sorulara “Sezen benim canımın içi hayatta tartışmayız” cevabını verdi.

Müzisyen kardeşi Ozan Doğulu, önceki akşam Tuba Peksayar'la Arnavutköy'deki bir mekanda samimi bir şekilde ilk kez herkesten önce Uçankuş Tv kameraları tarafından görüntülenmişti ve magazin gündemine bomba gibi oturmuştu.

Kenan Doğulu kardeşi ile ilgili ortaya çıkan bu gelişme hakkında Ozan Doğulu'nun Tuba Peksayar ile uzun yıllar arkadaş olduğunu, yanlış açıdan çekilmeleri sebebiyle bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtti.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKenan Doğulu  Beren Saat  Ozan Doğulu