UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KANAL D’DE OLAY!.. CANLI YAYINDA B.ERSOY İLE L.MUTLU KAVGA ETTİ!

Kanal D’deki Renkli Sayfalar canlı yayınında, yayına bağlanan Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu birbirine girdi!.. Oya Aydoğan’ın vefatı sırasında haksızlığa uğradığını anlatan Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy’u suçladı ve daha sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Bir ara stüdyoyu terk eden Mutlu’yu, Şule Zeybek zorla ikna edip geri çağırdı.

KANAL D’DE OLAY!.. CANLI YAYINDA B.ERSOY İLE L.MUTLU KAVGA ETTİ!

Kanal D’de bu sabah canlı yayında ilginç bir kavga yaşandı.

Tartışmalar, gözyaşlarına dönüşürken, sonuçta hatta bir ara stüdyo bile terk edilirken, sonuçta barış sağlandı.

Tartışmanın nedeni, Oya Aydoğan’ın vefatı sırasında Lerzan Mutlu ile ilgili çıkarılan dedikodular ve Bülent Ersoy’un da bu sözleri paylaşması ve sonrasında iki tarafın da mahkemelik olmasıydı.

Yayında ise...

Hastane koridorlarında Lerzan Mutlu ile tartıştığı konuşulan Bülent Ersoy, Mutlu için sert ifadeler kullandı.

Lerzan Mutlu'ya çok kızgın olduğunu belirten Ersoy, " Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. Hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir. Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım. Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana... Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek... Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım." dedi.

Annesiyle birlikte çok zor günler geçirdiklerini vurgulayan Lerzan Mutlu kızgınlıkla yayını terk ederken, Şule Zeybek, zar zor ikna edip, Lerzan Mutlu’yu geri çağırdı.

Lerzan Mutlu üzüntüden gözyaşlarına boğulurken, sonrasında ise ilginç gelişmeler yaşandı.

Bülent Ersoy, hastanede çok üzgün bir durumdayken gaza geldiğini itiraf ederken, “Orada seninle ilgili bana laf edenler, şimdi sana beğeniler gönderiyorlar. İnsanlar iki yüzlü... Öyle bir ortamda kendinizi benim yerime koyun... Kendimi dizginlemem mümkün değildi” dedi.

Sonuçta aylardır süren kavga canlı yayında yine büyük bir kavgayla devam edip tatlıya bağlandı.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBülent Ersoy  Lerzan Mutlu