UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICIDAN YEPYENİ BİR ALBÜM! BAKIN HANGİ SANATÇILAR KİMİN ALBÜMÜNDE BULUŞUYOR?..

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli konser öncesi albümü hakkında konuştu ve kimsenin bilmediği açıklamalarda bulundu!..

ÜNLÜ ŞARKICIDAN YEPYENİ BİR ALBÜM! BAKIN HANGİ SANATÇILAR KİMİN ALBÜMÜNDE BULUŞUYOR?..

“KENDİN PİŞİR KENDİN YE!..”

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Şubat ayının ilk haftası çıkarmayı planladığı 14 şarkıdan oluşan yepyeni albümü için hazırlanan şarkıların aynı zamanda aranjörlüğünü üstlendi. Herkes single yaparken kendisinin 14 şarkılık bir albüm çıkarması hakkında, “Şarkıların aranjörlüğünü kendim yaptığım için, hem şarkılarla istediğim gibi oynayabilme hem de daha fazla şarkıyı repertuara alabilme şansım var. Yani bu durum aranjör olmanın getirdiği bir avantaj. Kendin pişir kendin ye gibi bir durum söz konusu…” açıklamasını yaptı.Ünlü şarkıcı müzik kariyerinde 10. seneye yaklaşırken belli bir tarzın oturduğunu söyledi ve ekledi; “Müzik tarzını oturttuk diye düşünüyorum fakat bu albümde hareketli şarkılarda oldukça iddialı. Sürpriz düetler var!..”

ALBÜMDE AJDA PEKKAN İLE DÜET VAR!..

Yeni albümünde süperstar Ajda Pekkan’la düet yapacağını ilk defa açıklayan Mustafa Ceceli, bu düet için Ajda Pekkan'ı nasıl ikna ettiği sorulduğunda, “2010 senesinde ilk defa çıktığım Harbiye Açık Hava Konseri’nde sevgili Ajda Pekkan bizim konuğumuzdu. Kariyerimin ilk basamaklarını tırmanırken bana destek oldu. Her zaman iyi seslerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.. Aynı zamanda kendisinin şarkılarında da aranjörlük yaptığım için bir dostluğumuz var. Ben düet teklifiyle gittim, şarkıyı çok sevdi ve kabul etti. Şarkının hakkını Ajda Pekkan kesin verecek fakat benim şimdi şarkının hakkını daha iyi vermem gerekiyor!..” açıklamasını yaptı.”

“İREM KENDİNİ ÇOK GELİŞTİRDİ”

İrem Derici’yle düet yapacağını söyleyen Ceceli, klip çalışmalarına ilerleyen günlerde başlayacağını söyledi. Dans dersleri sayesinde zayıfladığı konuşulurken, “İrem’e eskiden neydik bak şimdi nasılız dediğimde ‘Panzer gibiydim ama çok çalıştım bak artık tığ gibiyim!..’ dedi. Ama zaten İrem kaç kilo olursa olsun onun kalbi yeter. Lirik dans konusunda çok iyi bir ekibi var. İremle yapacağımız şeyin kusursuz olacağını söyleyebilirim!..”

“SEVGİ OLMADAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ!..”

Mustafa Ceceli’nin yeni yıl dileği ise huzur ve sağlığın yanında özellikle herkesin birbirine sevgiyle yaklaşması… 


MUSTAFA CECELİ'NİN AÇIKLAMALARINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa ceceli  irem derici  ajda pekan