UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK TELEKOM ARENA’DA İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI! FARK 3'E ÇIKTI!..

Galatasaray Alanyaspor ile ilk yarının son maçında bu akşam karşılaşacak. Son 4 haftada 10 puan elde ederek yeniden zirve yarışına tutunan Galatasaray’da, hedef Alanyaspor maçı.

TÜRK TELEKOM ARENA’DA İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI!  FARK 3'E ÇIKTI!..

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 16. hafta mücadelesi Galatasaray'ın vuruşu ile başladı...


Bruma, 9. dakikada rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Bruma, Konyaspor'a karşı oynananacak maçta forma giyemeyecek. 11. dakikada Eren Derdiyok, ceza sahası içerisinde topu Selçuk İnan'ın önüne yuvarladı. İnan, müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamadı ve Galatasaray adına önemli bir gol fırsatı kaçtı.

 

Galatasaray, 18. dakikada kaleye uzak bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına Sneijder geçti. Hollandalı futbolcunun vuruşunda top direğin yanından az farkla auta gitti.


Galatasaray, Nigel de Jong ile golü buldu

 

Galatasaray, 30. dakikada golü buldu. Serbest vuruşta topun başına geçen Sneijder, topu ceza sahası içerisine doğru ortaladı. İyi yükselen Nigel de Jong, ağları sarsarak takımını 1-0 öne geçirdi.


Alanyasporlu Sajad eşitliği sağladı

 

34. dakikada Bruma, soldan hızlı bir şekilde ceza sahasına geldi. Genç futbolcunun ayakiçi vuruşunda top kalecinin ellerinde kaldı. 39. dakikada Alanyaspor, Sajad'ın güzel kafa golü buldu ve mücadeleye eşitlik geldi.

Gassama kendi kalesine attı, Galatasaray öne geçti

 

45. dakikada Alanyasporlu Gassama, Selçuk İnan'ın ortasında topu şanssız bir şekilde kendi ağlarına gönderdi. Galatasaray 2-1 öne geçti.


Sneijder öyle bir gol attı ki...

 

Galatasaray, 50. dakikada Arena'da Alanyaspor'a karşı üçüncü golü Sneijder ile buldu. Hollandalı futbolcu, Yasin'in asistinde ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan jeneriklik bir gol attı.

 

Eren Derdiyok farkı 3 yaptı

 

Karşılaşmanın 55. dakikasında Sneijder'in pasında Eren Derdiyok bekletmeden vurdu ve rakip ağları sarstı. Galatasaray, Alanyaspor'a karşı 4-1 önde...


70. dakikada Sajad'ın yakın mesafeden yaptığı vuruşta Muslera, topa hakim olarak tehlikeyi önledi.

 

73. dakikada Eren Derdiyok oyundan çıktı. Eren'in yerine Josue dahil oldu.

 

74. dakikada Nigel de Jong, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası sarı kart gördü. Hakemin bu kararına isyan eden Sneijder de itirazları nedeniyle sarı kartla cezalandırıldı.

 

73'te Eren Derdiyok'un yerine oyuna giren Joseu, 80. dakikada kendisinin ilk, Galatasaray'ın ise 5. golünü atarak skoru 5-1'e getirdi.

 

Aytemiz Alanyaspor, 89. dakikada Erhan Kartal'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.


11'LER BELLİ OLDU

 

GALATASARAY:  Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Yasin, Bruma, Sneijder, Eren

Yedekler: Cenk, Hamit, Linnes, Chedjou, Berk İsmail, Josue, Cavanda

 

ALANYASPOR: Zlamal, Gassama, Badias, Ba, Berkan, N'Sakala, Efecan, Taha, Emre, Candeias, Sajad

Yedekler: Haydar, Birol, Sulley, Erhan, Gökay, Rauf, Ayite


Galatasaray-Alanyaspor ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

 

Galatasaray-Alanyaspor maçı akşam saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak.


İki takım da sıkıntılı

 

Zorlu mücadele öncesi iki takımda da eksik oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Galatasaray’da özellikle Podolski’nin olmaması hücumda büyük handikap yaratıyor. Alanya ise Vagner Love’u çok arayacak gibi görünüyor. İlk defa karşı karşıya Bu arada iki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Süper Lig’e bu sezon yükselen Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray, daha önce ne kupa ne de bir başka organizasyonda eşleşme şansı bulamadılar.

 

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları nedeniyle Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Osmanlıspor maçında ciddi bir sakatlık yaşayan ve sezonu kapatan Serdar Aziz’in yanı sıra, tedavileri süren Sigthorsson, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Podolski de forma giyemeyecek.

 

Alanyaspor'un yarısı yok

Süper Lig’de alt sıralardan kurtulan ve orta sıralara doğru tırmanışa geçen Alanyaspor, İstanbul’a tam 6 eksik futbolcuyla geldi. Kart cezalısı Vagner Love’un yanı sıra sakatlıkları bulunan Deniz, Sackey, Guerrier, Omeruo ve İsmail Aissati, maç kadrosunda yer almıyor.

 

TT Arena'da oynanacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Halis Özkahya kariyerinde en çok Galatasaray'ın maçı yönetirken; Galatasaray Özkahya ile çıktığı 31 maçta 17 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı futbolcular bu 31 maçta Özkahya'dan 3 kırmızı, 71 sarı kart gördü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13