UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PAYLAŞIM REKORLARI KIRDI! ATHENA'NIN OLAY YARATAN KLİBİ ÇALINTI MI?..

PAYLAŞIM REKORLARI KIRDI! ATHENA'NIN OLAY YARATAN KLİBİ ÇALINTI MI?..

PAYLAŞIM REKORLARI KIRDI! ATHENA'NIN OLAY YARATAN KLİBİ ÇALINTI MI?..

Athena'nın, 'Ses Etme' isimli şarkılarına yayınladığı, transfobiyi işleyen ve olumlu tepkiler alan klibinin; The Kills grubunun Baby Says isimli şarkısının klibi ile benzerliği ortaya çıktı.

Ünlü müzik grunu Athena'nın paylaşım rekorları kıran klibinin, The Kills grubunun 'Baby Says' isimli şarkısının klibi ile benzerliği ortaya çıktı!

Athena'nın son stüdyo albümü 'Altüst'te yer alan 'Ses Etme' isimli şarkılarına çektikleri klip son günlerde sosyal medyanın gündemini oluşturuyor. Ülkemizdeki trans bireylere yönelik şiddeti konu edinen video klip, bir grup tarafından beğeni toplarken, özellikle bazı LGBT gruplarını da içeren bir grup tarafından ise; grubun siyasal konumundan ötürü samimi bulunmamıştı.

ÇALINTI MI?

Ortaya çıkan bir ilginç detay ise şimdi başka bir soruyu doğurdu. İngiliz The Kills grubunun 'Baby Says' isimli parçalarına 2011 yılında çektikleri klip ile Athena'nın 'Ses Etme' klibi arasında büyük benzerlik dikkat çekiyor. Klibin senaryosunun "çalıntı" olup olmadığı iddiaları bir yana, “Ses Etme” şarkısının kendisi dahi Baby Says'e benzetilebiliyor.

KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERATHENA GÖKHAN  SES ETME  KLİP  THE KİLLS  BABY SAYS