UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİDEN IŞIN KARACA VE ESİN ÖVET ONU PAYLAŞAMIYORDU. ŞİMDİ TÜ KAKA OLDU. İŞTE SEDAT DOĞAN'IN DRAMI!..

ESKİDEN IŞIN KARACA VE ESİN ÖVET ONU PAYLAŞAMIYORDU. ŞİMDİ TÜ KAKA OLDU. İŞTE SEDAT DOĞAN'IN DRAMI!..

ESKİDEN IŞIN KARACA VE ESİN ÖVET ONU PAYLAŞAMIYORDU. ŞİMDİ TÜ KAKA OLDU. İŞTE SEDAT DOĞAN'IN DRAMI!..

8 yıl önce paylaşılamayan erkekti Sedat Doğan... Esin Övet, çalıştığı gazetede "Eski eşim Işın Karaca'ya hayırlı olsun" başlığıyla uzun bir yazı yazmış ve fotoğrafçılığa meraklı olan eşi Sedat Doğan'ı o dönem yakın arkadaşı olan Işın Karaca'yla tanıştırdığını, ünlü popçunun arasının bozuk olduğu dönemde de onu elinden aldığını öne sürmüştü.

İki kadın arasında Sedat Doğan yüzünden büyük bir kavga yaşanmış, Esin Övet verdiği röportajda Işın Karaca'yı yerden yere vurmuş, Işın Karaca da "Beni yuva yıkan kadın olarak gösterenin alnını karışlarım" demişti. 

Esin Övet, boşandıktan sonra Işın Karaca ile Sedat Doğan ilişkilerini gözler önünde yaşamaya başlamış. Her yerde el ele diz dize görüntülenmişti.

Derken Işın Karaca, 2011 yılında karnı burnunda Beyoğlu Belediyesi'nde Sedat Doğan'la evlenmişti.

Ancak Işın Karaca'nın mutluluğuna yine birçok kez ihanetin gölgesi düşmüş, Işın Karaca, 2 yıl sonra da anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Gelelim bugüne:

Maddi durumu kötüye giden Sedat Doğan'ın adı son dönemde hırsızlık ve dolandırıcılık gibi birçok adli olayla anılmaya başlandı ve Işın Karaca bu haberleri mahkeme kararıyla durdurdu. Bugün ise Sedat Doğan hakkında arkadaşından aldığı 60 bin TL'lik fotoğraf malzemesini çalma iddiasıyla mahkemelik olduğu haberinin çıkması üzerine sosyal medya sayfasından ünlü popçu şu açıklamayı yaptı:

"Değerli sevenlerim, bir süredir eski eşimle alakalı basında çıkan haberler, ne yazık ki hiç iç açıcı değil!

Adı üstünde eski eşim ve kendisi sadece kızımın babasıdır ancak bu sorumluluğu da 1 yıldır yerine getirmemektedir.

Bu konuda mahkemeye de gerekli başvurular yapılmıştır.

Dolayısıyla kendisinin yaşadığı bu hayatla alakalı aynı haberde yer almamın bir hükmü olmadığı gibi beni de bir sanatçı olarak rahatsız etmektedir.

Üzerine titrediğim evladımın yarın büyüyüp bir yetişkin olduğunda bu tarz haberlerle karşılaşmasını tasvip etmiyorum. Bugüne kadar bu konudaki sessizliğimin sebebi budur. Her şeyden önce bir anne olarak değerli basın mensubu arkadaşlarımdan daha özenli ve evladıma zarar veremeyecek haberler yapmalarını arz ederim

Saygılarımla

Işın Karaca  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERESİN ÖVET  SEDAT DOĞAN  IŞIN KARACA