UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?..

FLAŞ!.. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?..

FLAŞ!.. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?..

1-SUNSET GRILL&BAR

Ulus Park’ında bulunan Sunset Grill&Bar, İstanbul’un en bilinen, rağbet gören, özellikle de son yıllardaki klüp-bar konseptiyle İstanbul gecelerine damga vuran, en iyi ve popüler “fine dining” restoranların en gözdelerinden.

Ayrıca 1999 yılında dünyada yükselen Japon Mutfağı’na olan ilgi üzerine İstanbul’da Sushi Bar’ı mutfağına ekleyen ilk restoran olması en önemli detaylardan biri.

İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasına nazır bu kocaman mekanın menüsünü Sushi Bar’ın yanı sıra Akdeniz, Türk ve Japon Mutfakları oluşturuyor.

2-CHEERS 34

Zekeriyaköy’de hem doğayla iç içe hem şehre yarım saat uzaklıkta doyumsuz eğlence sunan sıcacık bir mekan Cheers 34.

Kaliteli hizmet anlayışı ve bar sahibi Şebnem Tolbas’ın güler yüzlü yaklaşımıyla Cheers 34’te kendinizi adeta evinizde gibi hissediyorsunuz.

Bu şirin mekanda Cheers 34 konuklarının da söz hakkı var. Barın isminin konulmasından, mönüde ne olacağına, her geceye özgü değişik temaların seçimine kadar konukların isteği göz önünde bulunduruluyor. Salı Barı, Paella Akşamları, Cuma müzikli geceler, doğum günü akşamları ve özel geceler mahallelinin yaratıcılığıyla tasarlanıyor ve bu ortamda hayat buluyor. Cuma – Cumartesi akşamları ise Türkçe ve yabancı pop müzik eşliğinde davetlileri eşsiz ve müzik dolu geceler bekliyor.

Sıcak birer kahve eşliğinde hoş sohbetlerin yapıldığı, her yaştan misafirin ihtiyacını karşılayan bir buluşma noktası Cheers 34.

3-ZUMA İSTİNYE PARK

Başarılı şef Rainer Becker tarafından yaratılan ödüllü restoran Zuma, otantikliğiyle tanınan ama geleneksel olmayan modern Japon mutfağını, cesur tatlar eşliğinde en yüksek kalitede içeriklerle hazırlayıp sade ancak enfes bir sunumla takdim ediyor. Zuma, Becker’in Tokyo’da yaşadığı yılların ilhamıyla hayata geçirdiği ve rahat bir yemek ortamına sahip Izayaka tarzının şık mekanlarda zarif servisler ile sunulduğu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Zuma’da misafirlerin ana yemeklerini alabilecekleri yeni alan, stratejik bir şekilde lounge alanı ile kokteyl barın ortasına konumlanıyor. Ana yemek salonu; Robata gril ve sushi barın önünde, açık mutfağın tam karşısında yer alıyor. Böylece Zuma misafirleri favorileri olan sushi ve sashimi örneklerinin gözlerinin önünde usta şefler tarafından hazırlanmasına tanık oluyorlar.

Gecenin geç saatlerinde Zuma İstinye Park, İstanbul sosyal hayatının ilgi                çekici merkezi olarak şehrin ünlü simalarının leziz kokteyller eşliğinde DJ’in after-hour performansıyla eğlenirken görüldüğü en trend gece mekanına dönüşüyor.

4-VİLLA BOSPHORUS ÇENGELKÖY

Anadolu yakasının en eski semtlerinden biri olan Çengelköy; hem gün batımı manzarası hem de balık restoranları ile ünlü bir semt.

Villa Bosphorus, müşterilerine eşsiz boğaz manzarasıyla şehrin lezzetlerini keşfetmeye çağırıyor. Şehrin ortasında, güney sahillerini aratmayan kumsalıyla farklı bir ambiyans oluşturuyor. Önünde küçük balıkçı teknelerinin bulunduğu kumsaldaki masalarda otururken, ayaklarınızda denizden gelen küçük dalgaları hissedebileceğiniz bir yer olan mekan sırtını da asırlık ağaçları ve yeşilini koruyabilen Çengelköy’e yaslıyor.

Restoranda, gün batımını boylu boyunca karşınızda duran Boğaz Köprüsü eşliğinde izlemekte ayrıca büyük bir keyif.

Mekanın iç dekorasyonu da oldukça şık. Patlıcan salatası, kalamar tavası mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında.

5-NOPA RESTAURANT&GRILL

Nişantaşı’nın en gözde noktalarından biri olan Atiye Sokağın son gözdesi The House Cafe’nin yaratıcılarından No Other Place Around baş harflerinden oluşan Nopa şehrin içinde gizli kalmış bir vaha gibi…

Nopa Restaurant&Grill, lezzetli yemekleri, özel kokteylleri ve şık ambiyansıyla öne çıkıyor. Mekan; şehrin karmaşasından uzak, keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası...

Duvarları boydan boya kaplayan gerçek çiçekler ve üstü açılıp kapanabilen tavan sistemi ile oldukça havadar ve şık bir atmosfere sahip olan Nopa farklı iç mekan tasarımıyla da oldukça dikkat çekici…

Mutfak, The House Café’nin şefi Coşkun Uysal’a emanet. Nopa et konusunda oldukça iddialı.

Mekanda gecenin ilerleyen saatlerinde müzik yükseliyor. Haftanın beş günü 23.00’e kadar DJ’in seçtiği parçalar yemeğe eşlik ediyor, ardından gece bar konseptiyle devam ediyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtop mekanlar  uçankuş