UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYŞEGÜL YILDIZ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!.. İMPARATORUN ESKİ EŞİ AYŞEGÜL YILDIZ HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE BAKIN NASIL ATEŞ PÜSKÜRDÜ?..

AYŞEGÜL YILDIZ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!.. İMPARATORUN ESKİ EŞİ AYŞEGÜL YILDIZ HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE BAKIN NASIL ATEŞ PÜSKÜRDÜ?..

AYŞEGÜL YILDIZ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!.. İMPARATORUN ESKİ EŞİ AYŞEGÜL YILDIZ HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE BAKIN NASIL ATEŞ PÜSKÜRDÜ?..

İlk kez Uçankuş Tv'nin ortaya çıkarttığı Damla Buket Çakıcı ve İbrahim Tatlıses ilişkisi tam gaz sürüyor. Hatta çiftin ilerleyen günlerde evleneceği bile konuşuluyor.İbrahim Tatlıses asistanlığını yapan büyük aşkı Damla Buket Çakıcı ile gayet mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ile Derya Tuna cephesinde de sular durulmuyor. Tatlıses'in evleneceği haberini duyan eski eşler sosyal medya üzerinden adeta imparatora saldırılar düzenliyor.

İddilara göre Ayşegül Yıldız  sosyal medyadan Damla Buket Çakıcı'ya şu sözlerle göndermede bulunduğu öne sürülmüştü: "Kaleyi sattım, filler isyanda. Vezir, intihar etti. Arada atları da serbest bıraktım. Çevremdeki piyonlardan zaten medet ummadım. Şimdi şah olduğunu düşenen varsa buyursun hamle yapsın. Herkese anladığı dilden, gidere gider."

Yıldız, daha sonra da Ajda Pekkan'ın 'Ayrılık Ateşi' isimli şarkısını paylaştı. Şarkının sözleri ise şöyle: "Sen şöyle bir geç, hayat hesap soracak. Yeni başlıyor daha film, izlemeye başla güzelim. Ben çıktıysam yola büyük giderim."

Derya Tuna ise , eski hayat arkadaşı ile Çakıcı'nın evlilik haberleri çıkınca instagram'da "Bazılarına bir kadın yetmiyor" diye imalı bir paylaşım yaptı.

AYŞEGÜL YILDIZ'DAN O İDDİALARA SOSYAL MEDYADAN YANIT!..

 İşte Ayşegül Yıldız'ın o paylaşımı;

Gazetelerde instagram hesabımdan yaptığım paylaşımların "sözde" aldığım maddi yardımın kesilmesine kızarak üçüncü şahıslara "gönderme" ve "gözdağı" olarak yazılmasını hayretler içerisinde okudum! bugüne kadar nafaka da dahil kimseden maddi yardım istemedim de almadım da şuanda seksene yakın insana istihdam sağlayan biri olarakta yardım alacak değil yardım edecek durumdayım çok şükür.

Yıllardan beri bahsettiğiniz hiçbir savaşın içinde olmadığım gibi bugünde kimseyle savaşmıyorum. ismi geçen şahıslarla da şimdiye kadar ne işim ne hesabım oldu. dolasıyla yaptığım paylaşımlarında o isimlerle hiçbir ilgisi yok. ekim 2013'te (boşandığım gün) bütün defterleri kapattım. O yüzden bu uydurma savaşların içinde ve üçüncü şahısların isimleriyle ismimi yanyana getirmemenizi önemle rica ederim. “


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13