UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MEVLÜT TEZEL BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MEVLÜT TEZEL BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MEVLÜT TEZEL BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

‘BEHZAT Ç.’ HANGİ KANALDA?

Birgün Gazetesi’nde yer alan ‘Behzat Ç. ocak ayında başlayacak’ haberi dizi sektörünü hareketlendirdi. Dizinin yeniden aynı ekiple sahalara dönmesi heyecan yarattı. Biraz farklı bir ortamda olacak ama söyleyeyim; internet ortamında. Peki kim aldı? blutv. Yani Doğan Grubu’nun internet bağlantısıyla bilgisayar tablet mobil cihazlar üzerinden canlı TV yayını. Neden ekran değil? Çünkü, sansür istenmiyor. Bir nebze özgürlük diyelim! Benim duyduğum ekip aynı.


Yüksel Aytuğ Sabah - Günaydın

İŞTE BENİM DİZİM

Yaz boyunca ekranda pek çok romantik yaz dizisi izledim ama hiçbiri beni pazar akşamı Star TV'de yayınlanan Var mısınız Yok musunuz'da yarışan muhteşem çift kadar etkilemedi.

Yarışmaya Kıbrıs'tan katılan, çocukluktan beri birbirlerine aşık olan Batu ile Burçin birbirlerine bakarken, gözlerinde aşk kıvılcımları çakıyordu adeta. Her fırsatta birbirlerine dokunuyor, öpüyor, kokluyor, gerçek ve saf aşkın kokusunu adeta odalarımıza dolduruyorlardı.

Hele muhabbetlerine o bayıldığım Kıbrıs şivesi de eklenince, ortaya tek bölümlük harika bir romantik komedi dizisi çıkıverdi.

Dikkatimi ilk çeken, Batu'nun garip saç kesimi olmuştu.

Saçları kısa olmasına rağmen, şakaklarındaki saçları uzatıp kulaklarını kamufle etmişti. Meğer kulaklarıyla ilgili doğuştan bir estetik problemi varmış ve 30 bin dolarlık ameliyat masrafını karşılamak için sevgilisiyle birlikte yarışmaya katılma kararı almış. Gençler öyle doğal, öyle sevgi dolu ve öylesine hoş ve samimi görünüyorlardı ki, yarışma boyunca büyük ödülü kazanmaları için herkes gibi ben de dua ettim. Ancak onlar, son derece doğru bir kararla 39 bin liralık teklifi kabul ederek yarışmadan mutlu ayrılmasını bildiler.

Bu arada Batu bir de güzel sürpriz hazırlamıştı.

Masalarda kutu açan diğer yarışmacılar bir anda gizledikleri kartları çıkarttılar.

Her birinde bir harf yazıyordu ve birleştiğinde 'Benimle evlenir misin?' cümlesi ortaya çıktı.

Evlilik teklif etmek için bana göre en ideal yarışmaydı.

Çünkü o yarışmada beş dakikada bir 'Var mısın, yok musun?' diye soruluyordu. Burçin, Batu'nun "Benimle bir ömür mutlu olmaya var mısın?" sorusuna hiç düşünmeden "Varım" dedi tabii ki...

Yapımcı olsam, yapacağım tek şey var: Kıbrıs'ta bir romantik komedi dizisi çekip başrolünü de Batu ile Burçin'e vermek...


Mevlüt Tezel Sabah - Günaydın

HABER DİYE DEVLET SIRLARI AÇIKLANIYOR

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, TGRT Haber'de katıldığı bir programda, darbecilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağını neden bulamadıkları konusuna açıklık getirdi. Atılgan; uçan her uçağın hava resmi olduğunu ve bu hava resmi sayesinde bağlandığı koda göre, o cismin ne olduğunun bilindiğini söyledi ve şu detayları paylaştı:

"Türkiye'nin hava resmini Eskişehir'deki hava harekat merkezi çıkarır ve bu hava resmini birliklere yayınlar. Birliklere yayınlayınca da herkes bunu görür ve 'Bu, Cumhurbaşkanının uçağı', 'Bu, F16' diyebilir. İşte Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın verdiği emirlerden biri, 'Hava resmini hiçbir yerde yayınlamayın' emridir. Bu, çok kritik bir emir. 'Hava resmini yayınlamayın' der ve isyancıların hava resmini elde etmelerini engellerler. Çünkü Eskişehir'deki harekat merkezi, bu hava resmini yayınlasa isyancılar bilecek ki, bu uçak Cumhurbaşkanı'nın uçağı ve ellerindeki bütün imkanlarla Cumhurbaşkanı'nın uçağını düşürmek için gayret gösterecekler. Bu önemli bir detaydır."

Evet, bu önemli bir detay ama eğer hava resmi yayınlanmadıysa, CIA'in gölge kuruluşu olarak bilinen ABD'nin özel istihbarat örgütü Stratfor, nasıl oldu da 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağını dakika dakika takip ederek Twitter'da sürekli konum paylaştı? Ya Stratfor çok daha gelişmiş bir teknolojiye sahip, ya da TSK'daki hainler Erdoğan'ın uçağının hava resmini Stratfor'a gönderdi. Ya da Stratfor'un paylaştığı konumlar yanlış. Buyurun buradan yakın, birçok komplo teorisi üretmek mümkün.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV