UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYADA HANGİ ÜNLÜNÜN TİYATRO YAPTIĞI ANLAŞILACAK!.. KİMLER DİDİŞMEYE DEVAM EDECEK? SİNAN GÜZEL YAZDI...

SOSYAL MEDYADA HANGİ ÜNLÜNÜN TİYATRO YAPTIĞI ANLAŞILACAK!.. KİMLER DİDİŞMEYE DEVAM EDECEK? SİNAN GÜZEL YAZDI...

SOSYAL MEDYADA HANGİ ÜNLÜNÜN TİYATRO YAPTIĞI ANLAŞILACAK!.. KİMLER DİDİŞMEYE DEVAM EDECEK? SİNAN GÜZEL YAZDI...

Bildiğiniz üzere Instagram'a, paylaşımlarda yorumları kapatma özelliği geldi. Böylece istenen fotoğraflarda yorumların kapatılması sağlanabiliyor. İlk olarak bu özellikten onaylı hesap sahipleri, ileride ise tüm kullanıcılar yararlanabilecek.

Artık ünlüler "Bana bunu yazdılar" diye isyan edemeyecek, "Paylaşımlarımın altına sürekli reklam mesajı yayınlamayın" diye kimseyle didişemeyecek!..

Birçok ünlü ismin en büyük derdiydi paylaşımlarının altına yazılan yorumlar. Hatta birçok sanatçı, sırf sert eleştiriler yazılmasın diye sosyal medya hesaplarını aktif kullanmak istemiyor. Yeni albüm çıkaran şarkıcılar "Şarkını beğenmedik, olmamış" mesajlarını görmekten bıktı usandı. Tam bu noktada Instagram'ın "Yorumları kapatabilme" özelliği birçok ünlüyü mutlu etmiş durumda!.. 

Tabii bir de işin başka tarafı var. Birçok ünlünün paylaşımlarının altında reklam mesajları yayınlanıyor. "Şu kremi alın kırışıklıklarınızdan kurtulun, şu ürün bizde daha ucuz, sivilcelerinizden kurtulmanız için sayfamıza bekleriz" gibi reklam mesajları atılıyor, evli ve çocuklu ünlülerin paylaşımlarının altına "çocuk bezi" reklamları yapılıyor, bazı ünlüler de buna sürekli isyan ediyordu.
Hülya Avşar da "Artık yorum yapma şansınız yok, ben bu durumdan çok mutluyum, teşekkürler instagram" diye bir not paylaşarak birçok meslektaşına tüyo vermişti...

Hülya Avşar yorumları kapatmış. Reklam içerikli yorumlardan en çok şikayet eden isimlerin başında gelen Demet Akalın ise, hala 'yorumları kapatma' özelliğini kullanmıyor. Akalın'ın bugün yayınladığı son iki paylaşım yine 'sivilce kremi' ve 'oyuncakçı' reklamlarıyla kuşatılmış durumda.



Zaman zaman 'Sayfamda reklam yayınlamayın' diyen Gülben Ergen de Hülya Avşar'dan tüyoyu almamış görünüyor. O da yorumlarını kapatmamış ve 'nikah şekeri' reklam mesajlarını da engelleyememiş durumda. Liste bu şekilde uzuyor. Birçok ünlü ya uyanamadı ya da uyanmak istemiyor...



Ne var ki, artık "reklam mesajlarına isyan etme" devri bitti! Artık, isteyen ünlüler yorumları kapatabilecek. Böylelikle, ak koyun kara koyun belli olacak ve sanatçılardan hangisinin tiyatro yaptığı anlaşılacak! Bakalım, kim 'yorumları kapatabilme' özelliğini kullanmak yerine, didişmeye ya da didişiyor gibi yapmaya devam edecek? 'Takip edip' göreceğiz...

Sinan Güzel – Uçankuş TV Haber Koordinatörü
sinanguzel@hotmail.com


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinstagram  hülya avşar  demet akalın