UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN GÖRGÜSÜZLÜĞÜNÜ KONUŞTUĞU FARYAL MAKHDOOM'IN HİKAYESİ!..

DÜNYANIN GÖRGÜSÜZLÜĞÜNÜ KONUŞTUĞU FARYAL MAKHDOOM'IN HİKAYESİ!..

DÜNYANIN GÖRGÜSÜZLÜĞÜNÜ KONUŞTUĞU FARYAL MAKHDOOM'IN HİKAYESİ!..

2 yaşındaki kızı için düzenlediği doğum günü partisi için 100 bin sterlin harcayan Faryal Makhdoom, gazeteci olacaktı ama hayat ona bambaşka bir sürpriz hazırladı.

Son bir iki gündür daha önce varlığından haberdar olmayanlar bile onu konuşuyor. Faryal Makhdoom Khan, son dönemde basının gündeminde ilk sıralarda. Bunun nedeni de iki yaşına giren kızının doğum günü kutlaması için yaptığı servet değerindeki harcama.

KOCASI NORMAL KARŞILADI

Ünlü boksör Amir Khan'ın karısı olan Faryal Makhdoom Khan, kızı Lamaisah'ın doğum günü partisi için 100 bin sterlin harcadı. Basına yansıyanlara göre de Amir Khan "Karım bu iş için epey para harcamış. Ama bunun her kuruşu kızım için değer" diye yorumladı bütün bu gösterişli partiyi.

İLGİNÇ BİR HİKAYESİ VAR

Peki ya kim bu Faryal Makhdoom Khan... İşte iki tane üniversite derecesi alıp Amir Khan ile tanışınca hayatı değişen, internette şöhret olan Faryal Makhdoom Khan'ın öyküsü.

BİRBİRLERİNE AÇIK OLDULAR

Pakistan asıllı Faryal Makhdoom Khan, New York'ta dünyaya geldi. New Jersey'deki Rutgers Üniversitesi'nde siyaset bilimi ve gazetecilik okurken bir arkadaşı aracılığıyla Amir Khan ile tanıştı. İki genç birbirlerine aşık oldular. Khan çifti, 29 Ocak 2012'de nişanlandı. Khan aşık olduğu genç kıza 150 bin dolar değerinde bir pilatin nişan yüzüğü hediye etti.

2013 YILINDA EVLENDİLER

Çift, 2013 yılında gösterişli bir düğünle evlendi. Böylece Faryal Makhdoom'un yeni hayatı da başlamış oldu. 2014 yılında da kızları dünyaya geldi. Şu anda 24 yaşında olan Faryal Makhdoom Khan kısa sürede magazin ve spor dünyasının ilgisini çekti. Geniş bir hayran kitlesi edindi.

İNTERNET İKONU HALİNE GELDİ

Bunda bakımlı ve güzel görüntüsünün de büyük etkisi oldu elbette. Sosyal medyada paylaştığı videolar aracılığıyla takipçilerine güzellik ve sağlık konusunda önerilerde bulunmaya başladı. Kısa sürede çok sayıda takipçi kazanan Makhdoom Khan, internetin stil ikonlarından biri haline geldi.

KATE MIDDLETON'A BENZETİLİYOR

Videolarını yayınladığı kanalında ve internet bloğunda hemcinslerine güzel ve sağlıklı olmanın ipuçlarını veren Faryal Makhdoom Khan, kendisini Kate Middleton'a benzeten ve onunla kıyaslayan çok sayıda insan olduğunu söylüyor.

Genç kadın bu benzetmeden şikayetçi değil. "İnsanlar Kate Middleton'a bayılıyorlar, beni onunla kıyaslamaları hoşuma gidiyor" diye konuşuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13