UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU DEĞİŞİME İNANAMAYACAKSINIZ! ‘ŞİŞKO’ DİYE TERKEDİLDİ!.. DERGİYE KAPAK OLDU!..

BU DEĞİŞİME İNANAMAYACAKSINIZ! ‘ŞİŞKO’ DİYE TERKEDİLDİ!.. DERGİYE KAPAK OLDU!..

BU DEĞİŞİME İNANAMAYACAKSINIZ! ‘ŞİŞKO’ DİYE TERKEDİLDİ!.. DERGİYE KAPAK OLDU!..

6 yıllık ilişkisinin bile bitmesine neden olan kilosundan kurtuldu. 

2010 yılında 139.7 kilo olan 30 yaşındaki Daniel Wheeler, hayatını ve sağlığını geri kazanmak için üç yıl içinde 'dergi kapağı' olacak kadar fit olmaya karar verdi.

Daily Mail'in haberine göre; Duş alırken göbeği yüzünden ayaklarını göremediğini söyleyen Daniel Wheeler, işte o an kilo vermeye karar vermiş.

Wheeler, "Ben çocukken bodurdum ama hiçbir zaman gerçekten kilolu olmadım. 14 - 19 yaşlarımda annemle çok yıkıcı bir ilişkim vardı. Bu da evden atılmama yol açtı. İki hafta boyunca evsiz kaldım, arabada yaşadım, yardıma ihtiyacım vardı.Yediğim yiyecekler sağlıklı şeyler değildi. Daha sonra kilolu olduğumu fark ettiğimde ve bir şeyleri değiştirmem gerektiğini düşündüğüm an 139.7 kiloydum. Pek çok insan bana, 'Daniel bu hedefi yerine getiremezsin. Bu gerçek dışı bir hayal deseler de ben hayallerime iki yılda kavuştum" diye konuştu.

Eskiden yemeğe tavuklu makarna, kırmızı et ve yumurta ile başlangıç yaptığını belirten Wheeler, kilo vermek için spor yapmaya da başladı.

Haftada 7 gün günde iki kez antrenman yaptığını kaydeden Wheeler, katıldığı bir barbekü partisinde büyük annesinin bile onu tanıyamayacağı bir hale geldi.

"2012 yılına kadar her şey değişti" diyen Wheleer, disiplinini sürdürmeye devam etti. Ve 2012 yılının Kasım ayında, planladığı şekilde İngiltere'de yayımlanan 'Men's Fitness Dergisi'ne kapak oldu. Daniel Wheeler, "En önemlisi kendimi daha sağlıklı, mutlu, full motivasyon ve enerji dolu hissediyordum. Sağlığım ve hayatımı geri aldım" dedi.

Daniel Wheeler hedeflerine ulaştı. Artık kendi işini kurmaya ve diğer insanlara yardım etmeye karar verdi. 1000'den fazla kişiyle çalışan Wheeler'ın kendi işyeri LCF Fitness beşinci yılında!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDANIEL WHEELER  DERGİ