UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JOHNY DEEP SESSİZLİĞİNİ BOZDU!.. AMBER HEARD'IN GİZLİ EVLİLİĞİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!..

JOHNY DEEP SESSİZLİĞİNİ BOZDU!.. AMBER HEARD'IN GİZLİ EVLİLİĞİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!..

JOHNY DEEP SESSİZLİĞİNİ BOZDU!.. AMBER HEARD'IN GİZLİ EVLİLİĞİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!..

Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ve 50 milyon dolarlık nafaka talebiyle gündeme gelen Amber Heard'ın daha önce bir kadınla evlendiği ortaya çıktı.

Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek boşanma davası açan Amber Heard, Depp ile evlenmeden önce biseksüel olduğunu açıklamış ve kız arkadaşı Tasya Van Ree ile ilişkisini özgürce yaşamıştı. Daha sonra fotoğrafçı Tasya Van Ree ile yollarını ayıran Heard, ünlü oyuncu Johnny Depp ile evlenmişti.

Geçtiğimiz hafta evlendiğinden beri şiddet gördüğünü ve son olarak aktör Johnny Depp'in yüzüne telefonla vurduğunu ileri süren Amber Heard'ın Tasya Van Ree ile evlendiği ve hatta soyadını bile değiştirdiği ortaya çıktı. Johnny Depp'in Heard'ın daha önceki kız arkadaşlarını kıskandığı yönündeki dedikodular sık sık magazin basınına yansıyordu.

Depp'in ailesi basına verdiği demeçlerde Amber Heard'ın kız arkadaşıyla görüşmeye devam ettiğini imalı bir şekilde ifade ediyordu. Ortaya çıkan belgelerde Amber Heard'ın 2008 yılında Kaliforniya'da mahkemeye başvurarak 'hayat arkadaşı' olma gerekçesiyle kız arkadaşının soyadını alıp ismini Amber Van Ree olarak değiştirdiği görülüyor.

O yıllarda eşcinsel evliliği yasal bir durum olmadığı için bu evlilik kağıt üzerinde tam anlamıyla onaylanmasa da, çift evlilik müessesine ulaşabilmek adına tüm yasal yolları denedi. Çifte yakın kaynaklar, Amber Heard ismini değiştirdikten 3 yıl sonra ise, gizli bir düğün töreni gerçekleştirdiklerini söylüyor.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen boşanma davasında bu gelişmeler ortaya çıkarken, Johnny Depp'in eski eşi Vanessa Paradis ise kamuoyunu bilgilendirici bir mektup yazdı.

Paradis mektubunda, Johnny Depp'in 2 çocuğunun babası olduğunu ve asla böyle bir şiddet eğilimi olmadığını ifade etti.

'Anlatılanların birlikte 14 harika yıl geçirdiğim adamla hiç alakası yok' diyerek mektubunu tamamlayan Vanessa Paradis, el yazısıyla yazdığı mektubu magazin basınında büyük etki buldu. Sessizliğini bozan Johnny Depp ise ifadesinde şiddet iddialarını yalanlayarak Amber Heard'ın yalnızca para peşinde olduğunu açıkladı.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAMBER HEARD  JOHNNY DEPP