UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT BOZ, SEVGİLİSİ ASLI ENVER’İ, NEDEN GÖLGESİ GİBİ TAKİP ETTİ?..

MURAT BOZ, SEVGİLİSİ ASLI ENVER’İ, NEDEN GÖLGESİ GİBİ TAKİP ETTİ?..

MURAT BOZ, SEVGİLİSİ ASLI ENVER’İ, NEDEN GÖLGESİ GİBİ TAKİP ETTİ?..

Murat Boz, önceki gün sevgilisi Aslı Enver’in, başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı ‘Kış Güneşi’nin setini ziyaret etti. Sarıyer’de bir gecekondu mahallesinde yapılan çekimlere giden şarkıcı, set çalışanlarına marketten meyve ve kuruyemiş götürmeyi de ihmal etmedi. Öğle saatlerinde sevgilisinin yanında olan Boz, soğuk havaya rağmen dört saat boyunca Enver’i bekledi. Verilen arayı fırsat bilen oyuncu, sevgilisinin yanına gitti.

Kısa bir aranın ardından kamera karşısına geçen Enver’i açık havada beklemeye başlayan Boz, üşüyünce otomobilinin yolunu tuttu. Şarkıcı, kostüm değiştirmek için karavana giden sevgilisinin beline sarılarak, çekim mekanına kadar eşlik etti. Çift, dört saatin ardından araçlarına binerek setten ayrıldı.


Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver, Mehmet Çalışkan’a ‘Kış Güneşi’nin izleyiciyi ekranlara neden bağlayacağına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

SÜRÜKLEYİCİ BİR HİKAYEMİZ VAR'

‘Kış Güneşi’nin hangi özellikleri size ‘Ben bu işte varım’ dedirtti?

Aslı Enver: Hikâyenin güzelliği, yönetmenimiz Murat Onbul’un ‘Ulan İstanbul’dan sonra bir dram çekiyor olması, kadronun çok iyi olması, yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlenmesi. Ekip iyi olunca oyuncu için de o işin içinde olmak çok keyifli.

Dizinin konusu olan ‘Kaybolan bir benlik, imkânsız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmiş...’ sizce izleyiciye ne hissettirecek?

Aslı Enver: Bu akşam ilk bölüm yayınlanacağı için bu soruya net bir cevap verip sürprizleri bozmak istemiyorum açıkçası. Ama Efe ve Mete’nin geçmişle yüzleşmelerinin ardından Nisan’ı da içine alan olayların izleyiciyi etkileyeceğini düşünüyorum.

‘Kış Güneşi’nin kariyerinize nasıl bir etkisi olmasını dilersiniz?

Şükrü Özyıldız: Kariyer dediğin yolculuk zaten kümülatif bir yolculuk yani sürekli üzerine koyarak gidiyorsunuz. Bu sadece ‘Kış Güneşi’ için değil benim dahil olduğum bütün projelerdeki ana unsur beni çıktığım bu yolda bir adım öteye taşıması, yani ‘Kış Güneşi’nin de beni bir adım öteye taşımasını umuyorum.

Sizin aşk tanımınız nedir?

Şükrü Özyıldız: Aşkın tam bir tanımı olsaydı sizce üzerine şiirler, şarkılar, filmler yapmaya gerek kalır mıydı?

'İNSAN KENDİNİ MUTLU ETMELİ'

Hayatınızın bu bölümüne kadar edindiğiniz en önemli öğreti nedir?

Aslı Enver: Bence insan önce kendini mutlu etmeli... Bunu bencil bir bakış açısı olarak düşünmüyorum. Daha realist bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. İnsan çevresindekileri ya da yaşadığı şeyleri mutlu bir şekilde yaşamak istiyorsa önce kendisini mutlu etmeli... İnsanın kendi mutlu olmazsa kimseye hayrı dokunmaz.

'YOĞUN AMA MUTLUYUM'

Başarılı bir dönemde beğeni rekoru kıran aşk da yaşıyorsunuz. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Aslı Enver:  Şu anda yoğun bir dönemdeyim ama mutluyum.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat boz  aslı enver  kış güneşi