UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELEŞTİRİLERDEN KORKTU! BURCU BİRİCİK BAKIN NASIL KÜRK GİYDİ?..

ELEŞTİRİLERDEN KORKTU! BURCU BİRİCİK BAKIN NASIL KÜRK GİYDİ?..

ELEŞTİRİLERDEN KORKTU! BURCU BİRİCİK BAKIN NASIL KÜRK GİYDİ?..

Kanal D’nin yeni dizisi “Hayat Şarkısı”nda Hülya karakterini canlandıran Burcu Biricik, daha ilk bölümlerde tarzıyla kendinden söz ettirmeye başladı. Dikkat çeken diğer detaysa kullandığı kürkler.

Hülya Çamoğlu Cevher, daha çocukken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolu bir karakter. Acımasız görünüyor ama özünde bir o kadar saf ve masum... Üniversiteyi İstanbul’da okuduğu için şehirli bir stile sahip... Yırtmaya odaklı hırsları olduğu için de gösterişli bir tarzı var.

Burcu Biricik’in stilini Fatoş Suda kurgulamış. Suda, “Hedefine o kadar odaklı ki okyanuslarda yüzerken minik derelerde boğulmayacak kadar zeki bir karakter, bu kostümü için de geçerli... Nasıl giyinmesi gerektiğini çok iyi biliyor” diyor. Bu yüzden ilk bölümlerde takıyı ve kürkü biraz abartmış.

Tüm yaşamı boyunca beklediği zenginliğin dışa vurumunu kürklü paltolorla yapmış. Leoparlısından gökkuşağı renklisine türlü türlü kürkleri var Hülya’nın. Hepsinin ortak özelliği ise yapay yani sahte kürk diye tabir edilen peluştan yapılması... Gerçek kürk kullanmamak stilist Fatoş Suda’nın meslek ilkelerinden biri, Burcu Biricik de aynı şekilde “Ben de zaten giymem” deyince ortaya güzel bir işbirliği çıkmış.

Neresi güzel biliyor musunuz? Burcu Biricik kürkleri canlandırdığı karakterin özündeki masumiyeti gizlemeden taşıyor. Kürkler gerçek olsaydı o masumiyetin esamesi okunur muydu sizce?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBURCU BİRİCİK  HAYAT ŞARKISI  KÜRK