UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKAN KURT, EŞİ DEMET AKALIN'DAN HANGİ KONUDA VETO YEDİ?..

OKAN KURT, EŞİ DEMET AKALIN'DAN HANGİ KONUDA VETO YEDİ?..

OKAN KURT, EŞİ DEMET AKALIN'DAN HANGİ KONUDA VETO YEDİ?..

Recep İvedik tiplemesiyle gönüllere taht kuran Şahan Gökbakar, yeni filmi 'Osman Pazarlama'nın galasını geçtiğimiz günlerde yaptı. Ünlü akınına uğrayan galaya filmde konuk oyuncu olan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt damgasını vurdu. Çiftin filme dahil oluş sürecini anlatan ünlü komedyen, 'Zor ikna ettim. Demet tedirgindi. Okan'dan bu kadar iyi oyunculuk beklemiyordum. Filme doğaçlama espriler kattı, bana ayar verdi. İnşallah devam eder Demet izin verirse. Demet sıfır kapris, kim ne diyorsa inanmayın, ben şahit oldum' dedi. 

GARSON MUHABBETİ

Demet Akalın da çekimlerde çok güldüklerini dile getirerek, 'İlkokul çocuğu gibi heyecanlıyım. ' diye konuştu. Okan Kurt ise 'İlk teklif geldiğinde sordum ne giyeceğimi, 'smokin' dediler. 'Siyah giyeyim' diyorum, ısrarla 'beyaz' diyorlar. Benim üzerimden garson esprisi yapacaklarını sonradan öğrendim' diyerek herkesi güldürdü.

'Tek rakibim Recep İvedik'

Galaya eşi Selin Gökbakar ile el ele katılan Şahan Gökbakar, gazetecilerin 'Bu film Recep İvedik'in gişe rekorunu kırar mı?' sorusuna karşılık, 'Recep de benim olduğu için geçerse sorun yok' cevabını vererek herkesi güldürdü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13