UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBULKART'A LONDRA'DAN ÖDÜL!..DÜNYANIN EN İYİ KARTI SEÇİLDİ!..

İSTANBULKART'A LONDRA'DAN ÖDÜL!..DÜNYANIN EN İYİ KARTI SEÇİLDİ!..

İSTANBULKART'A LONDRA'DAN ÖDÜL!..DÜNYANIN EN İYİ KARTI SEÇİLDİ!..

Dünyanın en iyi ulaşım kartı ve bilet sistemlerinin ödüllendirildiği ‘’Transport Ticketing & Passenger Information Global’’ ödül töreninde ‘’İETT kart (İstanbulkart)’’ en iyi ulaşım kartı ödülüne layık görüldü.

LONDRA’DAN ÖDÜL GELDİ

Her yıl düzenlenen Transport Ticketing & Passenger Information Global ödüllerinde dünyanın en iyi ulaşım kartı ve bilet sistemleri ödüllendiriliyor.  Londra’da düzenlenen ödül töreninde, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğüne İstanbul’da tüm ulaşım türlerinde ve operatörlerde kullanılan ‘’İETT kartı’’ geliştirdiği için, en iyi ulaşım kartı ödülü verildi.

Ayrıca jüri değerlendirmesinde toplu taşımada %98,5 kullanım oranı ve 20 milyon kullanıcısı ile İETT kartının, İstanbulluların hayatında önemli bir yere sahip olduğu vurgulandı.

TÖRENE BÜYÜK İLGİ

Ödül törenine dünyanın birçok şehrinden toplu taşıma operatörleri yoğun ilgi gösterdi. 20 milyon kullanıcı, 5 milyon indirimli ve ücretsiz kişiye özel İETT kart sahipliği, %98,5 toplu taşımada kullanım oranı, günde 6 milyon yolculuk, 10 farklı toplu taşıma operatöründe kullanılması, 700 Biletmatik, 2.200 İETT Kart Satış ve Dolum Bayii, 22 adet İETT kart Başvuru Merkezi ve 2 adet Mobil İETT Kart Başvuru Merkezi ile ‘’İETT Kart’’ en kullanışlı kart seçildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERistanbulkart  ödül töreni  londra