UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAYLI SNEIJDER'İN EŞİ YOLANTHE CABAU 'TETİKÇİ' OLDU!..

GALATASARAYLI SNEIJDER'İN EŞİ YOLANTHE CABAU 'TETİKÇİ' OLDU!..

GALATASARAYLI SNEIJDER'İN EŞİ YOLANTHE CABAU 'TETİKÇİ' OLDU!..

Galatasaraylı Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Türkiye'de rol aldığı "Polis Akademisi Alaturka"dan sonra Hollanda'ya giderek "Popoz" adlı filmde bir tetikçiyi canlandırdı.

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, ülkesi Hollanda'da yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun süredir Türkiye'de " Polis Akademisi Alaturka" filmi için yoğun bir şekilde çalışan Cabau, çekimler biter bitmez yeni bir TV filmi projesi için ülkesine gitti.

"TETİKÇİ" ROLÜNÜ CANLANDIRDI

Uzun yıllar ülkesinde sunuculuk yapan Cabau, bu kez aksiyon komedi türündeki "Popoz" adlı film için kamera karşısına geçti. Çekimler için bir süredir Hollanda'da olan oyuncu, farklı bir rolde izleyici karşısına çıkacak. Filmde tehlikeli sahnelerde de görev almaktan çekinmeyen Cabau, "Sasha" adlı bir tetikçiyi canlandırdı.

ROLÜ İÇİN SİYAHLARA BÜRÜNDÜ

Rolü için baştan ayağa siyahlara bürünen Cabau, eline silah alıp aksiyon dolu sahnelerde oynadı. Farklı bir karakteri canlandırdığı için heyecanlı olan oyuncu, aksiyon sahnelerindeki performansıyla dikkat çekti. Cabau'nun yer aldığı film, 2015'te Hollanda'da izleyicilerle bulaşacak.

İşte Yolanthe Cabau'nun yeni filminden paylaştığı fotoğraflar...

Sabah


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyolanthe cabau