UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OSMANLISPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! İŞTE KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇIN DETAYLARI!..

OSMANLISPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! İŞTE KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇIN DETAYLARI!..

OSMANLISPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! İŞTE KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇIN DETAYLARI!..

90' 

Karşılaşma sona erdi.

90'

Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

87'

(Osmanlıspor)

Serdar Deliktaş'ın ceza sahası dışından sol çaprazdan çektiği şut az farkla kalenin solundan dışarı çıkıyor.

84'

(Osmanlıspor)

Osmanlıspor FK, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Raul Rusescu'nun yerine Serdar Deliktaş'ı oyuna alarak kullanıyor.

84'

(Galatasaray)

Ryan Donk'un yerden pası ile ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder'in çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

82'

(Osmanlıspor)

Osmanlıspor FK, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Gabriel Torje'nin yerine Erdal Kılıçaslan'ı oyuna alarak kullanıyor.

79'

(Osmanlıspor)

Osmanlıspor FK, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Raheem Lawal oyundan çıkarken yerine Mehmet Güven giriyor.

78'

(Galatasaray)

Galatasaray yarı alanının ortalarında sağ kanatta Raul Rusescu'ya sert müdahalede bulunan Hakan Balta, sarı kart görüyor. Sarı kart ceza sınırında bulunan Hakan Balta, gördüğü bu kartla cezalı duruma düşüyor.

75'

(Galatasaray)

Kazanılan serbest vuruşta topun başına Olcan Adın geçiyor. Olcan'ın ortasını Osmanlıspor FK savunması kafayla uzaklaştırıyor.

75'

(Osmanlıspor)

Osmanlıspor FK ceza sahasına yakın bir noktada sağ kanatta Olcan Adın'a sert müdahalede bulunan Raul Rusescu, sarı kart görüyor.

71'

(Galatasaray)

Galatasaray, bu dakikada karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sinan Gümüş oyundan çıkarken yerine Umut Bulut giriyor.

67'

(Galatasaray)

Selçuk İnan'ın pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Sinan Gümüş'ün çektiği şut Burak Yılmaz'a çarpıp oyun alanının dışına çıkıyor.

65'

(Osmanlıspor)

Muhammed Bayır'ın ceza sahasının hemen içerisinden sağ çaprazdan yaptığı ortayı Sabri Sarıoğlu kafayla uzaklaştırıyor.

62'

(Galatasaray)

Selçuk İnan'ın pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder'in çektiği şut savunmadan sekip yan direğe çarpıp kornere çıkıyor.60'

(Galatasaray)

Burak Yılmaz'ın pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder'in çektiği şut Osmanlıspor FK savunmasından dönüyor.

58'

(Osmanlıspor)

Raheem Lawal'ın yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Aminu Umar için ofsayt bayrağı kalkıyor.

58'

(Osmanlıspor)

Selçuk İnan'ın Aminu Umar'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Gabriel Torje geçiyor. Torje'nin ortasını Galatasaray savunması kafayla uzaklaştırıyor.

57'

(Galatasaray)

Galatasaray, bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Jason Denayer'in yerine Bilal Kısa, karşılaşmaya dahil oluyor.54'

(Galatasaray)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Wesley Sneijder geçiyor. Sneijder'in ortasını Osmanlıspor FK savunması kafayla uzaklaştırıyor.

54'

(Osmanlıspor)

Osmanlıspor FK yarı alanının ortalarında Lionel Carole'e kayarak sert müdahalede bulunan Musa Çağıran sarı kart görüyor.51'

(Osmanlıspor)

GOOOLL!! Osmanlıspor FK, Musa Çağıran'ın attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçiyor.

51'

(Osmanlıspor)

Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Gabriel Torje kullanıyor. Torje'nin ortası ile ön direkte buluşan Musa Çağıran'ın kafa vuruşu üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

48'

(Osmanlıspor)

Gabriel Torje'nin pası ile Galatasaray yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Raul Rusescu için ofsayt bayrağı kalkıyor.

46'

İkinci yarı Osmanlıspor FK futbolcularının yaptığı santra vuruş ile başlıyor.45'

Halis Özkahya'nın düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 sona eriyor.

45'

İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

45'

(Osmanlıspor)

Ryan Donk'un Muhammed Bayır'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Gabriel Torje geçiyor. Torje'nin ortası ile ön direkte buluşan Musa Çağıran'ın kafa vuruşu farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.44'

(Osmanlıspor)

GOOOLL!! Osmanlıspor FK, Aminu Umar'ın attığı golle beraberliği yakalıyor.43'

(Galatasaray)

GOOOLL!! Galatasaray, Wesley Sneijder'in attığı golle 2-1 öne geçiyor.40'

(Osmanlıspor)

Tiago Pinto'nun pası ile altıpas içerisinde topla buluşan Raul Rusescu'nun çektiği şut kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.39'

(Osmanlıspor)

Gabriel Torje'nin yerden pası ile altıpasın hemen dışında sağ çaprazda bomboş pozisyonda topla buluşan Badou Ndiaye'nin çektiği şut az farkla kalenin solundan dışarı çıkıyor.

36'

(Osmanlıspor)

Raul Rusescu'nun pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Badou Ndiaye'nin yerden çektiği şut kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.34'

(Galatasaray)

Olcan Adın'ın pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder'in çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.31'

(Galatasaray)

GOOOLL!! Galatasaray, Burak Yılmaz'ın attığı golle skoru 1-1'e getiriyor.

26'

(Osmanlıspor)

Gabriel Torje'nin pasına sağ kanatta hareketlenen Raul Rusescu için ofsayt bayrağı kalkıyor.

22'

(Osmanlıspor)

Jason Denayer'in Badou Ndiaye'ye yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Gabriel Torje geçiyor. Torje'nin ortasını Galatasaray savunması kafayla uzaklaştırıyor.20'

(Osmanlıspor)

GOOOLL!! Osmanlıspor FK, Aminu Umar'ın attığı golle 1-0 öne geçiyor.

16'

(Galatasaray)

Galatasaray, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Semih Kaya'nın yerine Lionel Carole karşılaşmaya dahil oluyor.

15'

(Galatasaray)

Osmanlıspor FK savunmasından seken topla ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Wesley Sneijder'in gelişine çektiği sert şut üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

9'

(Osmanlıspor)

Gabriel Torje'nin sol kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasına yakın bir bölgede topla buluşan Badou Ndiaye'nin kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

7'

(Galatasaray)

Selçuk İnan'ın pası ile ceza sahası yayı dışında sol çaprazda topla buluşan Sinan Gümüş'ün çektiği şut farklı şekilde kalenin solundan dışarı çıkıyor.

5'

(Osmanlıspor)

Muhammed Bayır'ın pası ile sağ kanatta topla buluşan Badou Ndiaye'nin ortasını Sabri Sarıoğlu uzaklaştırıyor.

1'

Karşılaşma Galatasaraylı futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor.

-

Galatasaray'da Hakan Balta, Lionel Carole, Sabri Sarıoğlu, Olcan Adın ve Yasin Öztekin bu maçta sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

-

Osmanlıspor'da Numan Çürüksu, Tiago Pinto ve Mehmet Güven, sarı kart cezası sınırında bulunan isimler.

-

18 haftada 41 golü bulunan Galatasaray'ın en golcü oyuncuları ise 8'er golle Burak Yılmaz ve Lukas Podolski. Wesley Sneijder de 4 gol, 5 asistlik performansı ile öne çıkan bir diğer isim.

-

18 maçta 22 golü bulunan Osmanlıspor'un en golcü oyuncusu 9 golle Badou Ndiaye. Serdar Deliktaş da 3 golle Senegalli oyuncuyu takip ediyor. Osmanlıspor'un en çok asist yapan ismi ise 4 asistle Gabriel Torje.

-

18 hafta sonunda 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden Galatasaray ise topladığı 33 puanla ligin 3. sırasında yer alıyor.

-

Geride kalan 18 maç sonunda 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde eden Osmanlıspor, topladığı 19 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor.

-

Ligin ilk yarısında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazanmıştı. Osmanlıspor'un golleri Serdar Deliktaş ve Gabriel Torje'den gelirken ev sahibi ekibin tek golünü Selçuk İnan kaydetmişti.

-

İki ekip bugüne kadar 15 kez karşılaşırken bu maçların 9'unu Galatasaray, 1'ini Osmanlıspor kazandı, 5 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan gol sayılarında da sarı-kırmızılı ekibin 30-9 üstünlüğü bulunuyor.

-

Konuk ekip Galatasaray'da ise sarı kart cezalısı Aurelien Chedjou, sakatlığı bulunan Lukas Podolski ve maç eksiği bulunan Hamit Altıntop'un yanı sıra Emre Çolak, Tarık Çamdal, Jem Karacan ve Koray Günter, maç kadrosuna alınmayan isimler.

-

Ev sahibi ekipte sakatlıkları bulunan Pierre Webo, Artur Moraes ve Lukasz Szukala, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray