UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE ANKARA'DA ZOR GÜNLER GEÇİREN GENÇLERBİRLİĞİ KARŞISINDA 3 PUAN ARIYOR! MAÇA SAATLER KALA İŞTE MUHTEMEL 11'LER...

FENERBAHÇE ANKARA'DA ZOR GÜNLER GEÇİREN GENÇLERBİRLİĞİ KARŞISINDA 3 PUAN ARIYOR! MAÇA SAATLER KALA İŞTE MUHTEMEL 11'LER...

FENERBAHÇE ANKARA'DA ZOR GÜNLER GEÇİREN GENÇLERBİRLİĞİ KARŞISINDA 3 PUAN ARIYOR! MAÇA SAATLER KALA İŞTE MUHTEMEL 11'LER...

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Sarı Lacivertliler, mücadeleden 3 puan ile ayrılmak istiyor. Gençlerbirliği karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak Fenerbahçe’de 7 kilit isim kart sınırında! Caner, Kjaer, Fernandao, Mehmet Topal, De Souza, Nani ve Alves bu akşam kart görürlerse, ilk yarının son maçında forma giyemeyecekler.
Kanarya'nın gözü zirvede

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, bu akşam Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Ligde 34 puanla lider Beşiktaş’ın 1 puan gerisinde bulunan Sarı-Lacivertliler’de tek hedef, sahadan 3 puanla ayrılıp, zirveyi ele geçirmek olacak.
Alınacak galibiyetle, yarın Osmanlıspor’un konuğu olacak Beşiktaş’ı sıkıştırmak isteyen Kanarya’da teknik direktör Vitor Pereira, ilk dakikadan itibaren rakibi baskı altına almayı planlıyor. Erken golü bulup, oyunun hakimi olmak isteyen Fenerbahçe’de Pereira’yı, 3 puanın yanı sıra düşündüren bir başka konu ise sarı kart sınırındaki futbolcular. 
Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Bu sorunun cevabını da haberimizde bulacaksınız.

Haftaya rakip Sivas

Pereira’nın görev vermesi halinde Caner Erkin, Kjaer, Fernandao, Mehmet Topal, De Souza, Nani ve Alves, sınırda yer alıyor. Eğer bu oyuncular kart görürlerse, gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak ilk devrenin son maçı olan Sivas mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacaklar. Teknik heyetin de, oyuncuları gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyardığı bildirildi.

Fener'de son dakika

Gökhan Gönül’ün takıma dönmesiyle birlikte son dönemde yedek kulübesine demir atan Şener Özbayraklı, Tuzlaspor ile Türkiye Kupası’nda oynanan grup mücadelesinde şans bulmuştu. İyi de bir performans gösteren Şener, Gençlerbirliği maçı öncesinde yapılan son idmanda ayağına darbe aldı ve idmanı yarıda bıraktı. Riske edilmeyen Şener, diğer sakatlar Raul Meireles ve Alper Potuk ile birlikte Ankara’ya götürülen kafilede yer almadı.

Gençler'de son dakika

Ligde zor günler geçiren ve Mehmet Özdilek’le yollarını ayırıp, Mustafa Kaplan’ı takımın başına getiren Gençlerbirliği, şampiyonluk savaşı veren Fenerbahçe’den puan ya da puanlar almayı umut ediyor. Sezonun 9. haftasında sahasında Osmanlıspor karşısında aldığı galibiyet sonrası 3 puan yüzü görmeyen Kırmızı-Siyahlılar’da cezalı Djalma ile sakatlıkları süren Doğa Kaya ile Halil İbrahim Pehlivan, bu mücadelede forma giyemeyecekler. 

Hocanın kafası karışık

Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira, Gençlerbirliği maçı öncesi sahaya süreceği ilk 11 konusunda biraz kararsız. Pereira’nın, özellikle savunmanın solunda Caner Erkin-Hasan Ali, orta alanda Diego-Ozan Tufan, forvette ise Robin van Persie-Fernandao arasında seçim yapmakta zorlandığı bildirildi. Maç saatine kadar kesin kararını netleştirmesi beklenen Pereira’nın, bu 6 oyuncusundan Hasan Ali, Diego ve Fernandao’ya formayı vermeye daha yakın olduğu öğrenildi.

Volkan forma istiyor

Sakatlığı sebebiyle bir süredir forma şansı bulamayan Volkan Şen, teknik heyete mesaj gönderdi. İdmanlarda son derece hırslı olan tecrübeli futbolcu, teknik direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşmede, “Artık tam anlamıyla hazırım hocam. Gençlerbirliği mücadelesinde ilk 11’de forma şansı bulmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Oynadığı maçlarda, özellikle Bursa’dan da takım arkadaşı olan Fernandao ile uyum içinde bir görüntü sergileyen Volkan, takıma fayda sağlamayı dört gözle bekliyor.

Muhtemel 11'ler;

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, A.Oğuz, A.Çalık, Kulusic, Uğur, Skulason, Spelman, Stancu, İrfancan, Landel, El Kabir

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, De Souza, Markovicİ Diego, Nani, Fernandao

YAYIN: Lig TV

SAAT: 19.00

HAKEM: Mete Kalkavan

STAT: 19 Mayıs

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13