UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKAN BAYÜLGEN SON RÖPORTAJINDA HERKESİ ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR YAPTI!..

OKAN BAYÜLGEN SON RÖPORTAJINDA HERKESİ ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR YAPTI!..

OKAN BAYÜLGEN SON RÖPORTAJINDA HERKESİ ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR YAPTI!..

Okan Bayülgen hakkında merak edilen tüm soruların cevabını Posta gazetesinden Canan Danyıldız’a verdi.İşte olay yaratan o röportajdan bir kesit:

Kadın olmayı ister miydiniz hiç?

Evet! İsterdim tabii, ama şu an erkek olmaktan sıkıldım diyelim, bundan sonra... Regli bitmiş, menopoza girmiş bir kadın olmayı isterdim.

Erkek olmaktan mutlu değil misiniz?

Ya tamam bu erkek olma mevzunu anladım. Şimdi merak ediyorum çanta alırken nasıl deliyorsunuz, doğurmak nasıl bu kadar muhteşem bir şey, bazı şeylerde acayip sofistike olup bazı şeylerde nasıl bu kadar şapşalsınız... Anlamayı isterdim.

Kadın ve erkek bir bütün değil mi?

Hayır ya! Basit bir seks deneyimine bu kadar atıfta bulunmak doğru değil! Hipopotamlar bizim gibi atıfta bulunmuyor! Hani diyorlar ya birbirimizin diğer yarısıyız filan! Boş laf! Apayrı yaradılış, biri baharı yaşıyor diğeri kışı, gibi!

Biseksüel olduğunuzu düşünen çok insan var!

Ben de bir süre biseksüel olduğumu sandım! Gerçekten! Benim biseks deneyimim hiç olmadı ama David Bowie’nin şov varlığını beğendiğim, benzettiğim oluyor kendimi.

Bunu ilk düşünen ben değilim!

Hayır. Hatta bir muhabir benim eve sarhoş dönüşlerimi çekmişti. Sarhoş konuşmalarımı dinlediğimde ben de kendime ‘gerçekten gay’im’ dedim! Eyleme geçmemiş hali!

Ya kadınlar?

Kadınlarıma sorarsan ben tam bir erkeğim, gerçekten!

Dulluk nasıl gidiyor? Biri var mı hayatınızda?

Valla kendime pek dulmuşum gibi gelmiyor. Ama çocuğum olduğu için bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum, imtina ediyorum!

Şaşırtıcı taraflarınız var!

Ya ben her zaman öyle bir adamdım. En moda yerlere giderdim ama kameramanların arkasından çaktırmadan geçerim. Ya da arabamı valeye vermek yerine kendim park ederim.

Hiç aldattınız mı ve aldatıldınız mı?

Evet, hem aldattım, hem de aldatıldım. İkisini de yaşadım! 51 yaşındayım, kim başıma gelmedi diyorsa, haberi yoktur. Aldatma daha acı ama. 2 taraflı. Hem aldattığın için acı, hem de aldattığın insanın yerine acı duyuyorsun!

Posta

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13