UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZDAN AŞK KAÇAMAĞI! RİHANNA, PİLOT SEVGİLİSİYLE AŞK UÇUŞUNDA!..

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZDAN AŞK KAÇAMAĞI! RİHANNA, PİLOT SEVGİLİSİYLE AŞK UÇUŞUNDA!..

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZDAN AŞK KAÇAMAĞI! RİHANNA, PİLOT SEVGİLİSİYLE AŞK UÇUŞUNDA!..

Barbadoslu yıldız Rihanna (27) ve yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilen Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton (30) birlikte bir başka randevuya çıkarken göründülendi.

Beyaz mini elbisesiyle göz kamaştıran Rihanan’nın New York’ta girdiği gece kulübüne dakikalar sonra Hamilton da girdi. İkili temkinli adımlarla ilerliyor.

Rihanna’nın, ‘arkadaşım’ dediği F1 pilotu Lewis Hamilton ile aşk yaşadığı iddia edildi.

İngiliz bulvar gazetesi The Sun’ın iddiasına göre F1 pilotlarından Lewis Hamilton, ünlü şarkıcı Rihanna ile aşk yaşamaya başladı. Yıllardır yakın arkadaş olan ikili, aralarındaki bu sıcak bağı romantizme dönüştürmüş gibi... İkisene de çok yakın olan kaynakların söylentilerine göre çift New York’ta gizlice bir restoranda buluşuyor.

‘YILLARDIR FLÖRT ETTİLER’

Aralık ayında İngiliz Moda Ödülleri’ne beraber katılan ikili, çok iyi anlaşan iki arkadaş olduklarını vurgulamıştı. Çifte yakın kaynakların söylentileri ise arkadaşlığın artık ilişkiye döndüğü yönünde, “Onlar yıllardır flört ediyorlardı zaten. Her zaman birbirlerine sanılanın aksine farklı duygular ile bakıyorlardı. Sonunda bir araya gelebildiler.”

SON KLİBİ YAYINLANDI!

Rihanna'nın aylar önce yayınladığı "Bitch Better Have My Money" şarkısının video klibi yayınlandı.

Aylar sonra yayınlanan klip şimdiden tıklanma rekoru kırıyor. Klipte adam kaçırma,işkence gibi izleyenleri zorlayan görüntüler var. İşte Rihannna’nın yine şok eden klibinden görüntüler.
Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrihanna  hamilton