UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU BAŞAK SAYAN'DAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA! "KOCAMIN ALDATTIĞINI GÖRSEM İNANMAM!.."

ÜNLÜ OYUNCU BAŞAK SAYAN'DAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA! "KOCAMIN ALDATTIĞINI GÖRSEM İNANMAM!.."

ÜNLÜ OYUNCU BAŞAK SAYAN'DAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA! "KOCAMIN ALDATTIĞINI GÖRSEM İNANMAM!.."

Vatan'dan Melis Güvenç, Başak Sayan ile buluştu keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İşte o sohbet...

Geçen yıl, ABD’de yaşayan bir Türk ekonomist ile tanıştıktan bir ay sonra evlenen Başak Sayan deneyimlerinden faydalanarak yeni bir roman yazdı. Sayan, “Şansıma Murat çok iyi biri. Aldatılmak aklımın ucundan bile geçmiyor. Gözümle görsem inanmam, bunda başka bir iş var derim” diye anlatıyor.

Yeni kitabını çıkarmaya hazırlanan Başak Sayan evliliği ve mesleği hakkında açıklamada bulundu. Kitabını okuyucularına umut vermek için yazdığını söyleyen Sayan, yaptığı çılgınlıkları ise kahkahalar içinde anlattı.

Yeni kitabınız yolda... Nasıl bir kitap okuyucuları bekliyor?

Okuduğum, gördüğüm ve yaşadıklarımdan etkilenerek yazdığım bir roman oldu. Yine kadın sorunlarını ele aldığım, içinde aşkın olduğu şehir hikayelerini anlatıyorum. Romanımdaki bütün karakterlerimin yaşadığı sıkıntılar ve acılar, okuyucularıma yaşadıkları sıkıntıların gitmeleri gereken nokta için bir araç olduğunu gösterecek.

Bu roman için çıkış noktanız neydi?

Bu hikayeyi yazarken insanlara umut vermek istedim. Çünkü hayatta ki her şeyin bir sebebi var. Benimde umutsuzluğa kapıldığım anlar oluyor ama hayat beni bir konuda durdurmuşsa demek ki böyle olması gerekiyor.

Hiç dibe vurduğunuz bir an oldu mu?

2005 yılında dibe vurduğumu hissetim. O kadar çok mücadele etmiş, yorulmuş, güvenim sarsılmış ve darbe yemiştim ki niye yaşıyoruz diye düşünmeye başlamıştım. Yediğim kazıklarla yüzleştiğim o kadar berbat bir dönemdi ki ‘Ölsem daha iyi’ dediğim anlar oldu

Dipten, yüzeye nasıl çıktınız?

Uzak doğu felsefeleri ve astrolojiyle yüzeye çıktım. Öğrendiklerim sayesinde kendimle yüzleştim, hayatın döngülerden ibaret olduğunu fark ettim. Yaşadığım süreçlerle öyle bir noktaya geldim ki tam ‘Oyunculuğu bıraktım’ dediğimde Yaprak Dökümü dizisine başladım. Artık yaşadıklarımı sorgulamıyorum. Çünkü hepimizin hikayesi eşsiz ve biz gideceğimiz nokta için iyi veya kötü yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz.

Bugüne kadar istediğiniz her şeyi elde ettiniz mi?

İstediğim ve hayalini kurduğum her şeyi elde ettim. Hayaller bitmez. 10 yıl önce kurduğum hayallerin hepsini gerçekleştirdim ama şimdi gerçekleşmesini beklediğim yeni hayallerim var.

Elde ettikleriniz dışında başka neler var istediğiniz?

Öldükten sonra iyi bir oyuncu ve yazar olarak anılmak, insanların hayatlarında iz bırakmak istiyorum.

Çaresiz kaldığınız anlarda kimin kapısını çalarsınız?

Çok iyi dost seçerim. Hepsinin kapısını çalarım. Çünkü adam öldürmüş bile olsam kurtulmam için yardım edecek kadar sağlam dostlarımdır. Çaresiz kalsam ilk kapısına gideceğim kişi eşim ve ailem. Ama aslında çaresi kaldığhissettiğim anlarda ilk Allah’ımla konuşurum...

Yaptığınız en büyük çılgınlık neydi?

12 yaşındayken New Kids on the Block diye bir müzik grubu vardı ve ben o grubun solisti Jordan Knight’a psikopatlık derecesinde aşıktım. Bir arkadaşımla izlediğim bir filmden yola çıkarak aylarca Amerika’ya kaçma planı yaptık. Tıpkı filmdeki gibi kaçak şekilde uçağa binecek ve Amerika’ya gidecektik. Evdeki en büyük valize annemin kürklerini, takılarını hatta tencerelerini bile koydum. Amerika’da satıp kendimize harçlık yapacaktık. O gün geldi çattı tam ben mektup bırakmış, koca valizle kapıdan çıkarken babam uyandı, herkes ayaklandı. Arkadaşımın ailesi durumu kahkahalarla karşıladı ama ben bir güzel bizimkilerden dayak yedim. Ankara’dan, İstanbul’a babamın izni olmadan 17 yaşımda çıkıp gelmemde başka bir çılgınlığımdı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbaşak sayan