UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODACI MEHMET KÖYMEN'İN DEFİLESİ, İZLEYENLERİN NEFESİNİ KESTİ!..

ÜNLÜ MODACI MEHMET KÖYMEN'İN DEFİLESİ, İZLEYENLERİN NEFESİNİ KESTİ!..

ÜNLÜ MODACI MEHMET KÖYMEN'İN DEFİLESİ, İZLEYENLERİN NEFESİNİ KESTİ!..

Türkiye Alzhemier Derneğinin Şişli Marriot Otelde By The ASHK kolonyaları sponsorluğunda düzenlediği gecede, koreografisini Best Modelin ünlü koreografı Asil Çağıl’ın yaptığı  Mehmet Köymen 2015 yaz koleksiyonu defilesi nefes kesti.

Defilede  Best Model mankenler kraliçesi Tuğçe Sarıkaya, Günay Musayeva, Ebru Ürün, Pelin Suade, Burcu Okutulmuş, Müge Cinman Somer,Gözde Coşkun, Özlem Karaoğlu, Olga Fabi, Sezen Üstek, Marina Federenko, Elif Merve Çolak ve Filiz Aydın gibi ünlü modeller podyuma çıkarken, Mehmet Köymen defilesinin finalinde Tuğçe Sarıkaya’nın giydiği siyah gelinlik izleyicilerden büyük alkış aldı. Günay Musayeva’nın da giydiği siyah transparan kıyafet izleyenlerin nefeslerini kesti.

18 yıldır toplumu Alzheimer hastalığı konusunda bilgilendirmek, hastalara ve ailelerine ücretsiz bir şekilde hizmet sunmaya çalışan Türkiye Alzheimer Derneği başkanı Prof.Işın Baral Kulaksızoğlu ve Zafer Kozanoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan gecede Uğur Baturun yönettiği müzayedenin ardından Kürşat Başar ve orkestrasının renkli müzik şöleni eşliğinde gerçekleşen gecede davetliler keyifli saatler yaşadılar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdefile  mehmet köymen