UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE YENİ YILI İYİ GEÇİRMEK İÇİN GEREKEN ŞİFRELER! YENİ YILI MUTLU GEÇİRMEK İÇİN BU ŞİFRELERİ MUTLAKA OKUYUN!

İŞTE YENİ YILI İYİ GEÇİRMEK İÇİN GEREKEN ŞİFRELER! YENİ YILI MUTLU GEÇİRMEK İÇİN BU ŞİFRELERİ MUTLAKA OKUYUN!

İŞTE YENİ YILI İYİ GEÇİRMEK İÇİN GEREKEN ŞİFRELER! YENİ YILI MUTLU GEÇİRMEK İÇİN BU ŞİFRELERİ MUTLAKA OKUYUN!

Ünlü modacı Cemil İpekçi ve Şenay Yangel’in birlikte hazırladığı Yılbaşı gecesi renklerinizin hepinize sağlık huzur bolluk ve bereket getirmesini diledi. Yeni bir yılı karşılarken o anın gezegensel enerjilerinin yansımasıyla ruhsal ve bedensel enerjimizi yükseltecek renkleri ve kristalleri tercih etmeliyiz.

 KOÇ RENGİNİZ: Turuncu; Dışa dönük olmanızı ikili ilişkilerinizde iletişim ve uyumu sağlamanıza yardımcı olur ve sosyal ilişkilerinizi kuvvetlendirir. Maddi konularda şans getirir.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: LAL

ŞİFRENİZ: İnandığım gibi yaşıyor ruhumu iyileştiriyor gücümü ele alıyor yaşamıma başarı ile yansıtıyorum…

BOĞA RENGİNİZ: Mor; Zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamını yansıtır sizlere. Ruhsal enerjinizi arttırarak yeteneklerinizi hayallerinizi hayata geçirmenize yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Yeşim

ŞİFRENİZ: Sevginin en yüce halini tüm saflığı ile yaşıyor  AŞK’la çalışıyor üretiyor Zenginliği AŞK’la karşılıyorum…

 

İKİZLER RENGİNİZ: Fıstık yeşili; Umudu, yeniliği, gençleşmeyi ve yeniden canlanmayı tüm ruhunuza  yansıtacaktır. Paylaşım ve uyumun rengidir.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Krizopras

ŞİFRENİZ: Meleklerimin varlığını hissediyor güçleniyor dünü ardımda bırakıp AN’da kalıyor yeni başlangıçlara kararlılıkla yol alıyorum…

YENGEÇ RENGİNİZ: Gök mavi; Saflığın ve temizliğin simgesidir. Soğukkanlılığınızı, asaletinizi, masumiyetinizi istikrarınızı ve bunun devamlı olmasına yardımcı olur. Huzur ve güven duygunuzu harekete geçirir. Düşünce gücünüzü kuvvetlendirir. Gök mavisi aradığınız huzuru bulmanıza ruhsal olarak içinde çıkamadığınız konuların farkına varmanızı sağlar.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Kalsedon

ŞİFRENİZ: Geçmişin ağırlıklarını ardımda bırakıyor, Yeniliğe Aşka başarıya sağlığa Aşkla yürüyor başaracağıma tüm kalbimle inanıyorum…

ASLAN RENGİNİZ: Kırmızı; Sizleri harekete geçirerek değişim enerjisine zorlanmadan ayak uydurabilmeniz için sizleri destekleyecek. Duygusal anlamda ise mutluluğu, azim ve kararlılığınızı arttırır.

Yılbaşı gecesi kristaliniz: Sarı Topaz

ŞİFRENİZ: Ruhumu özgür bırakıyor yaralarımı iyileştiriyor, Yaşamın bana sunduğu zenginlikleri aşkı başarıyı şükürle kabul ediyorum…

BAŞAK RENGİNİZ: Beyaz; Ruhunuzun tüm saflığını özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı duruluğu bulmanıza yardımcıdır.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Yeşil Akik

ŞİFRENİZ: Özgür irademe güveniyor yeteneklerimi kararlılıkla ortaya koyuyor başarıya ve isteklerime ulaşabilmiş olmanın mucizelerini yaşıyorum…

TERAZİ RENGİNİZ: Altın sarısı ‘’GOLD’’, Ruhsal aydınlanmanızı sağlayacağı gibi üretim ve verimliliğinizi artırır. Yaşama sevincinizi yükselterek hedeflerinize kararlılıkla gitmenize yardımcı olur. Bilgi ve bilgeliği ifade eder. İş hayatında başarılı olmanıza katkıda bulunur.

ŞİFRENİZ: Yaşamın bana kattığı olgunluğu içimdeki çocuğun bitmek tükenmek bilmeyen coşkusu ile harmanlıyor SİL BAŞTAN YAŞIYORUM HAYATI…

AKREP RENGİNİZ: Gök mavisi; İş hayatınızda maddi konularda rahatlamaları getirirken aradığınız huzuru bulmanıza ruhsal olarak içinde çıkamadığınız konuların’ da farkına varmanızı çözüme kavuşturmanızı sağlar.

ŞİFRENİZ: Gerçekleri kabulleniyor, Korku ve kaygılarımdan uzaklaşıyor, Cesaretle yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum…

 

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Kırmızı Mercan

YAY RENGİNİZ: Turkuaz; Ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olur. Kendinizi güçlü huzurlu hisseder yükselen enerjinizle mücadele gücünüzü kazanırsınız.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Güneş taşı

ŞİFRENİZ: Her doğan günle yenileniyor arınıyor güce ve sağlığa kavuşuyor. Yeteneklerimin mükafatını bolluk ve bereketle alıyorum…

OĞLAK RENGİNİZ: Mor; Bilinçaltında yatan problemlerinizin çözülmesine katkıda bulunur. Söylemek isteyipte söyleyemediklerinizi ifade edebilme gücünü özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı duruluğu bulmanıza yardımcıdır.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Peridot

ŞİFRENİZ: Bilinçaltımın yorucu enerjilerinden sıyrılıyor,  Beyazın ışığına aşkla yürüyorum. Kendimi sevmeyi öğreniyor sevginin güçlü enerjisi ile yaşamın güzelliklerini keşfediyorum…

KOVA RENGİNİZ:  Fuşya; Ruhsal anlamda sizlere canlılık vereceği gibi aşk hayatınızda oluşturduğunuz blokajlarınızı aşmanıza yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Akuamarin

ŞİFRENİZ: Beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyorum. Tekrarlardan uzaklaşıp yeni başlangıçlara AŞK’la yürüyorum…

BALIK RENGİNİZ:  Koyu mavi; Sonsuzluğu, otoriteyi ve verimliliği simgeler ve bu alanda size yardımcı olur.  İş ve özel yaşamınızda insanların üzerinde başarılı ve güçlü imaj bırakmanıza katkıda bulunur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Ametist

ŞİFRENİZ: Yaşamın güzeliklerini görmeye niyet ediyor, Bana bahşedilen şansı bereketi huzuru aşkı başarıyı tüm kalbimle sevgiyle kucaklıyorum….

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun…

Astrolog Şenay YANGEL 

 

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  cemil ipekçi