UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘FENERBAHÇE DERGİSİ’NDEN, ‘KİŞİYE’ ÖZEL KAPAK BASKISI BÜYÜK DİKKAT ÇEKİYOR! VE GERÇEK SOYADININ ‘SALİH’ OLDUĞU ORTAYA ÇIKAN ÜNLÜ KİM?

‘FENERBAHÇE DERGİSİ’NDEN, ‘KİŞİYE’ ÖZEL KAPAK BASKISI BÜYÜK DİKKAT ÇEKİYOR! VE GERÇEK SOYADININ ‘SALİH’ OLDUĞU ORTAYA ÇIKAN ÜNLÜ KİM?

‘FENERBAHÇE DERGİSİ’NDEN, ‘KİŞİYE’ ÖZEL KAPAK BASKISI BÜYÜK DİKKAT ÇEKİYOR! VE GERÇEK SOYADININ ‘SALİH’ OLDUĞU ORTAYA ÇIKAN ÜNLÜ KİM?

Baskı kalitesi ve doyurucu içeriğiyle dikkat çeken ‘Fenerbahçe Dergisi’, vip üyeleri için özel bir hizmet başlattı.

Fotoğraflarını ve Fenerbahçe’ye uygun bir slogan gönderen vip üyeler için,  derginin kapağı kişiye özel olarak bastırılıyor.

Ve her vip üyeye gönderilen derginin kapaklarında, kendi fotoğrafları ve sloganları bulunuyor.

İşte bir örnek…

Fenerbahçe Kongre üyelerinden, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği eski başkanı Ömer Salcı’nın: “Fenerbahçem, Daima Tam Yol İleri” sloganıyla, geminin dümenini tutarken çekilen fotoğrafı, Mayıs ayında Salcı’ya gönderilen  derginin kapağında kullanılmış. Fikir güzel, fotoğraf çok anlamlı olunca, derginin kapağı büyük dikkat çekiyor. 

Kurumsal olarak büyük aşama kaydeden Fenerbahçe Spor Kulübünün bu hizmeti, takdire şayan…

İŞTE O KAPAK

‘ZİYNET SALİ’NİN GERÇEK SOYADI ‘SALİH’MİŞ

Fenerbahçe dergisinin Mayıs ayı sayısında yer alan ilginç bir haber daha dikkatimi çekti.

Dr. Sedat Hayran’ın sorularını yanıtlayan Ziynet Sali’nin, bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı.

Fenerbahçe’ye tutkusuyla bilinen Ziynet Sali’nin, Dr. Sedat Hayran’a yaptığı şu açıklamaya dikkat: “Alex’i de çok severdim ama SALİH’çiyim ben. Ne de olsa adaşız. Benim de soyadım aslında SALİH’tir. Ama söylenirken SALİ şeklinde hitap edilince SALİ kalmış. SALİH’in enerjisine bayılıyorum.”

Magazin haberlerine de ciddi bir şekilde el atan Fenerbahçe Dergisi’ni takip etmekte fayda var. J

Herkese güzel bir hafta dilerim…

EVREN ERSOY

evrenersoy@gmail.com 

TWITTERhttps://twitter.com/EVRENERSOY

EVREN ERSOY’UN DİĞER YAZILARI

YENİ HÜRREM KİM OLACAK? İŞTE 1 NUMARALI ADAY! EVREN ERSOY'UN ANALİZİ İÇİN TIKLAYIN!


MUSTAFA DENİZLİ’NİN, RİZESPOR’DAN AYRILACAĞINI VE MİLLİ TAKIMDAN TEKLİF ALDIĞINI İLK KEZ UÇANKUŞ’TA, EVREN ERSOY YAZMIŞTI!VE BİR BOMBA DAHA!


NE BURAK YILMAZ, NE DE HAMİT ALTINTOP! FAHRİYE EVCEN’İN MADRİD SEYAHATİYLE İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA NE? EVREN ERSOY’UN ANALİZİ!


HER HAREKETİNİ TWITTER’DA YAZAN GÜLBEN ERGEN, INSTAGRAM’DA NASIL TERS KÖŞE OLDU? EVREN ERSOY ’UN ANALİZİ!


500’NCÜ BÖLÜME YAKIŞAN MUHTEŞEM PARTİ VE GECEDEN ÇOK ÖZEL DETAYLAR! EVREN ERSOY ’UN ANALİZİ!


BU HABER İLK KEZ UÇANKUŞ’TA! “ARTI 1”İN HABER DAİRESİ BAŞKANI UĞUR DÜNDAR, NE ZAMAN EKRANA ÇIKACAK? EVREN ERSOY YAZIYOR!


YORUMCULAR VE BESTECİLER ARASINDAKİ GELİR FARKI, NE ZAMAN DAHA DENGELİ BİR NOKTAYA GELECEK?


ATV’DE YAYINDAN KALKAN “TOZLU YOLLAR”IN TUTMAYIŞININ FATURASI NEDEN USTA OYUNCU MEHMET ASLANTUĞ’A KESİLDİ?


DEĞİL KUDRET SABANCI, 11 OSCAR ALAN TITANIC’İN YÖNETMENİ JAMES CAMERON BİLE GELSE, “TOZLU YOLAR”I KURTARAMAZ! ASIL HATA NEREDE?


19 MAYIS ÖNCESİNDE ÇOK ANLAMLI BİR TÖREN! ATATÜRK’Ü, SAMSUN’A ÇIKARTAN KAPTAN, MEZARI BAŞINDA ANILDI! EVREN ERSOY’UN ANALİZİ!


EVREN ERSOY ’DAN, TARİHİ BİR OLAY! ABDURRAHİM ALBAYRAK’I KİM GALATASARAY YÖNETİCİSİ YAPTI? KIRMIZI IŞIKTA KADERİ NASIL DEĞİŞTİ?


A MİLLİ FUTBOL TAKIMINDA OPERASYON! ABDULLAH AVCI’NIN YERİNE MUSTAFA DENİZLİ Mİ GETİRİLECEK? EVREN ERSOY ’UN ANALİZİ!


HEPİMİZİ ÜZEN OLAYLARLA DOLU 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NDA, İÇİMİZİ AÇAN TEK HABER AMSTERDAM’DAN GELDİ! EVREN ERSOY ’UN ANALİZİ!


İSTANBUL’DA YILDIZ YAĞMURU!GENÇ MÜHENDİS ADAYININ BÜYÜK BAŞARISI!VE FACEBOOK, TWITTER'I NASIL İKİYE KATLADI? EVREN ERSOY’UN ANALİZİ!


SANAT TUTKUNLARININ KAÇIRMAMASI GEREKEN BİR RESİM SERGİSİ, 2 MAYIS’TA İSTANBUL’DA BAŞLIYOR!


CEREN KALPAKASLAN’DAN AYRILAN RAFET EL ROMAN’LA, CANSU TAŞKIN ARASINDAKİ “AŞK” İDDİALARININ ASLI NE? BİLİNMEYENLER VE EVREN ERSOY ’UN ANALİZİ!


KADIN KILIĞINA GİREN ÇELİK, HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ’YE NEDEN KAFAYI TAKTI? VE OLAY GÖSTERİDEN İLK GÖRÜNTÜLER! İŞTE EVREN ERSOY ’UN ANALİZİ!


EVREN ERSOY YAZIYOR! IPHONE TUTKUNLARI, BU HABERİ SAKIN KAÇIRMAYIN! TWITTER’IN, FACEBOOK’A SON GOLÜ “VINE”, NASIL UÇUŞA GEÇTİ?


EVREN ERSOY YAZIYOR! VATANDAŞA BENDEN ÖNEMLİ BİR UYARI! AKMERKEZ’E, HANGİ KARARA UYMADIĞI İÇİN 39 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ?


EVREN ERSOY YAZIYOR! TV-YÖNETİCİLERİ UYUYOR MU? YARIŞMA ENFLASYONU YAŞANAN EKRANLARIN GİZLİ YILDIZI İHSAN VAROL’U KİM TRANSFER EDECEK?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13