UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GALATASARAY BAŞKANI ÜNAL AYSAL, FELIPE MELO’YA VERİLEN CEZAYLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ? TIKLAYIN!

FLAŞ! GALATASARAY BAŞKANI ÜNAL AYSAL, FELIPE MELO’YA VERİLEN CEZAYLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ? TIKLAYIN!

FLAŞ! GALATASARAY BAŞKANI ÜNAL AYSAL, FELIPE MELO’YA VERİLEN CEZAYLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ? TIKLAYIN!

 

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Melo'ya verilen cezanın abartılı olduğunu söyleyerek, itiraz edeceklerini belirtti.

Almanya'da spor akademisi kurmak için temaslarını sürdüren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve beraberindeki heyet, önce Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un spor tesislerine giderek bilgi aldılar. Frankfurt'un altyapı sorumlusu Armin Kraatz'ın tesisler ve çalışmaları hakkında bilgilendirdiği heyeti daha sonra 14 yıldır Eintracht Frankfurt kulübünün başkanlığını yapan Peter Fischer karşıladı. Başkan ve onuruna yemek veren Frankfurt Başkanı Fischer, Galatasaray ile işbirliği yapabileceklerini belirterek, "Galatasaray'ın, hayran olduğum en önde gelen futbolculardan Drogba'yı alması beni mutlu etti. Maçını izlemek için İstanbul'a geleceğim" dedi.

Almanya futbolunun üstün yetenekleri arasında gösterilen Sebastian Rode'nin imzalı bir formasını başkan Aysal'a takdim eden Fischer, "Sizinle birlikte çalışırsak, mutlu olurum" dedi. Başkan Aysal da Eintracht Frankfurt'un başkanına Snejider forması ve Galatasaray kitabını takdim etti.

Bu arada gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Ünal Aysal, PFDK'nın Melo'ya verdiği 4 maç cezanın abartılı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Melo'ya verilen ceza mübalağalı. Kendisinden daha büyük suç işleyen futbolculara verilen cezalarla aynı seviyede tutulması, hatta daha fazla ceza verilmesi anlaşılmaz bir durum. Bunun için cezaya itiraz hakkımızı kullanacağız. Hak yerini bulmalı" dedi.

DFB İŞBİRLİĞİNE HAZIR

Başkan Aysal ve Galatasaray heyeti daha sonra Almanya Futbol Federasyonu (DFB) ile Hessen Eyaleti Spor Birliği'ni de ziyaret etti. Başkan Aysal, başta Türk gençlerinin olmak üzere, Almanya'daki hem eğitim hem de spor yapmalarını sağlayacak bir spor akademisi kurulması için destek istedi. DFB Başkanı Wolfgang Niersbach'ın tatilde olması nedeniyle heyeti DFB Uyum Sorumlusu Gül Keskinler ile birlikte karşılayan DFB ve Eyalet Spor Birliği Başkan Yardımcılığı görevini yapan Rolf Hocke karşıladı. Hocke, "DFB olarak futbol yanında uyuma katkı vermek için çaba harcıyoruz. Galatasaray ile işbirliği yapmaktan mutlu oluruz" dedi.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13