UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞL! FENERBAHÇE VE MİLLİ TAKIMIN KALECİSİ VOLKAN DEMİREL ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI!

FLAŞL! FENERBAHÇE VE MİLLİ TAKIMIN KALECİSİ VOLKAN DEMİREL ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI!

FLAŞL! FENERBAHÇE VE MİLLİ TAKIMIN KALECİSİ VOLKAN DEMİREL ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI!

İşte TRT 1’de yayınlanan Stadyum programına konuşan Volkan'ın açıklamaları:

 

HEDEF UEFA KUPASI

“AEL Limassol maçından önce siyasi anlamda çok yorumlar aldık, ama çok iyi bir ortam vardı. Limassol’lu yöneticilere ve taraftarlara teşekkür etmemiz gerekiyor. Kötü oynarken kazanmak önemli.Limassol’u burada yenersek 10 puanla ilk hedefimize ulaşacağız. UEFA Kupası bizim hedefimiz. Şimdi bana yine tepki gösterecekler ama hedefi yüksek tutmak ve istemek çok önemli. Alınmayacak hiçbir kupa yok.KOCAMAN İSTİFA ETTİ Mİ?Kasımpaşa maçından sonra soyunma odasında herkesin konuştuğu, derdini anlattığı 2 saatlik bir toplantı yaptık. Aykut Hoca’nın istifası söz konusu olmadı. Bize sadece bazı şeyleri söylemeye çalıştı, biz de alınması gerekenleri aldık.

 

G.SARAY'IN DAHA ÇOK PUAN...

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde daha çok puan toplayacağını düşünüyordum. Kağıt üzerinden bakıldığı zaman her şey tutmuyor.

 

LİGDE SÜRPRİZ OLABİLİR

Ligde büyük takım, küçük takım kalmadı. Eğer rakibiniz sizden fazla koşup sizden fazla istiyorsa rakibiniz daha avantajlı oluyor. Ligdeki bu mücadele Türk futbolunu ileriye götürecektir. Fenerbahçe’nin her sezon katıldığı tüm turnuvalarda amacı başarıyı yakalamaktır. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonluk olmasa da Şampiyonlar Ligi’ni kovalayacak bir Anadolu takımının çıkacağını düşünüyorum

 

DEPLASMAN SIKINTISI

Son iki maç istediğim gibi geçti. İyi performans sergiledim ama bugün ben kurtarırım yarın başkası atar önemli değil. Takım olarak kazandık ve herkesin galibiyette payı var. Bu kadar pozisyon vermemizi maç sıklığına bağlıyorum. Avrupa’da deplasmanda maç kazanırken ligde kazanamıyoruz. Umarım gelecek haftaki Akhisar Belediye maçı ile galibiyet serisine başlarız.

 

ARTIK ALEX’SİZ FENERBAHÇE...

Alex benim için çok önemli biri 9 sene boyunca takım arkadaşım oldu. Onunla hala konuşup yazışırken bile kaptanım diyorum. Benim için çok değerli ama alınan bir karar var ve yolumuza devam edeceğiz. Alex’li Fenerbahçe vardı artık Alex’siz Fenerbahçe var. Alex'e twitterdan veda edecek halim yok. Beşiktaş maçından sonra 12 arkadaşımız veda ettik. Daha güzel bir şey yapacaktık ama erken gitme kararı aldı.

 

BURAK’IN AĞZINI BURNUNU KIRDIM!

Milli Takım'da yakın arkadaşım beni arayıp 'Burak’la kavga mı ettiniz ?' diye sordu. Ben de nerden çıktığını sorduğumda twitter’da konuşulduğunu söyledi. Arkadaşıma da ‘’Evet ağzını burnunu kırdım valla dövdüm’’ dedim. Bunlar tamamen faso fiso biri yazıyor, sonra yayılıyor. Milli Takım'da en ufak bir tartışma dahi yaşanmamıştır.PRİM KONUSUMilli takım çocukluktan itibaren hayal edilen bir yerdir. Ben hedefimi önce Fenerbahçe kalesi sonra milli takım kalesi olarak koymuştum. Milli takıma seçilen futbolcu o formayı giydiği an onun için en büyük prim budur. Hiç bir zaman milli takımda prim talep etmedik.”SAKATLIK DURUMUSakatlığım her geçen gün iyiye gidiyor ama tam iyileşmiş değilim. Bunu söylediğim zaman tepki alıyorum gerçi. Daha önce sağ omzumda uyguladığım tedaviyi şimdi solda yapıyorum. Eğer, daha riskli olan sağdaki geçtiyse bunun da düzeleceğini umuyorum. Operasyon geçirmeyi de düşünmüyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13