UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİLEK YETKİN, TARİH YAZMAYA HAZIR OLDUĞUNU İLAN ETTİ

“Silivri'de tarih yazmaya hazır mısınız?” diyerek aday adaylığı başvurusuna destek için gelenlere seslenen Dilek Yetkin, “Silivri'nin ilk kadın belediye başkanını seçmeye hazır mısınız?” şeklinde ikinci sorusunu da yöneltti. Yetkin, aldığı alkış ve destek tezahüratına “Ben de tüm cesaretimle, tüm kararlılığımla, tüm enerjimle hazırım!” ifadeleriyle yanıt verdi.

 DİLEK YETKİN, TARİH YAZMAYA HAZIR OLDUĞUNU İLAN ETTİ

Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür'e teslim etmeden önce Dilek Yetkin, aldığı karar ve niyetini şöyle paylaştı;

“Silivri’de tarih yazmaya hazır mısınız?

Silivri’nin ilk kadın belediye başkanını seçmeye

Hazırmısınız?

Ben de tüm cesaretimle,tüm kararlılığımla,tüm enerjimle hazırım!

Çok değerli Cumhuriyet Halk Parti ailem,

İlçe Başkanımız kıymetli ağbim Sayın İbrahim Kömür ve ilçe yönetimine,Partimizin kapısından elimden tutup getiren kadınlarımız için partimiz için mücadele eden ,seçim sürecinde Silivri CHP yi İstanbul da 1. Çıkması için çalışan,fedakar cefakar onunla yol yürümekten onur duyduğum Kadın Kolumuzın başkanı kıymetli ablam Derya Erdim e ve yönetimindeki ablalarıma ,kızkardeşlerime,Partimizin yükünü taşıyan,gençliği örgütleyen,geleceğimizin umudu Silivri gençlik kollarını Başkanı kardeşim Mehmet Noyan Öpçin nezdinde tüm gençlerimize,Partimizin geçmiş dönem İlçe başkanlarına,Silivri’mize değer katmış belediye başkanlarımıza,Partimize gönülden bağlı parti örgütümüze,Sivil toplum kuruluşlarının çok değerli temsilcilerine,bizleri yalnız bırakmayan basın emekçilerimize,desteğini herzaman yanımda arkamda sarsılmaz bir güç olarak hissettiğim aileme be beni seven destekleyen herkese yürekten teşekkür ediyorum.Hepinize Hoşgeldiniz diyorum.

Bugün attığım bu önemli adımda yola çıkarken cesaretimi nereden aldığım merak konusu oldu?

Dün de olduğu gibi attığım her adımda arkamda tek bir kişi vardı.Bana tanıdığı haklarla seçme ve seçilme hakkını veren,özgür olmayı,cesaretli olmayı ve umutsuzluğa asla yer vermemeyi öğreten ,önderim Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisinin kurucusu bani liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ten başkası değildi. Onun devrimci ruhuyla bu adımı atıyorum.Bir cumhuriyet kadını olarak emin adımlarla,arkama hiç bakmadan yürüyorum.

Hiç korkmadan! Asla!

Hayal kurmakla hayalperest olmak arasında ince bir çizgi vardır.BiZler hayalperest değil,hayallerini gerçeğe dönüştüren güçlü ve cesur kadınlarız!

Hayallerimiz sınırsız!

İnsanı canlı tutan ve yaşadığını hissettiren yegane şey belirlediği hedefleridir!Yarın için kendim için ve Silivri’miz için belirlediğim hedeflere bugünden itibaren sizlerle beraber yürümeye başlıyorum.

Yürüdüğüm yolda son derece kararlı

Başarı odaklı

Gerçekçi ve tutarlı bir düşünceyle

Belediyecilik anlamında donanımlı kadrolarımızla Silivri mizi hak ettiği değere kavuşturmak için yürüyorum.

Dilek Yetkin kimdir?

1984’de Silivri ‘de doğdum. Mübadil bir ailenin 3.kuşak torunuyum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi memleketim Silivri’de, üniversite eğitimimi Anadolu Üniversitesi Sosyoloji alanında tamamladım.  Amerika’da Conley Üniversitesi’nde Davranış Bilimleri üzerine yüksek lisans ve Veracruz Üniversitesi’nde Politik Bilimler üzerine bütünleşik doktora eğitimime devam ediyorum.

Doğup büyüdüğüm Silivri’mizde, marka değeri olan ve eğitim faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğümüz Dilek Yetkin Akademi’nin kurucusuyum. Kendi eğitim alanımızın dışında da üniversitelerle iş birliği yaparak eğitim ve istihdam alanında çalışmalar yapmaya devam ediyorum.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla toplumsal sorumluluk projelerinde görev aldım.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği.

Türkiye Özel Okullar Derneği Üyesiyim

İnsan Kaynaklarını Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyesiyim(İKED

Emir, Mira ve Asil’in annesiyim.)

Bu güne kadar süregelen başarı hikayemi sıfırdan Silivri de yaşayan herkesin gözü önünde gerçekleştirdim.Şimdi de Silivri’mizin başarı hikayesini yazmaya geliyorum.

Silivri’mizin tarihine sahip çıkan,yenilikçi ve çağdaş kent kavramlarıyla,kültür ve sanatla buluşan,ekonomik kalkınmayı sağlayan,tarımsal gelişmesiyle daha da ileriye taşıyan,gençlerimizin geleceğe umutla bakacağı günümüzün imkanlarıyla buluşmasını sağlayan,dijital çağın gereklilikleriyle buluşturan,çocuklarımızın gelişimini ,sağlık ,beslenme ve eğitimini sosyal alanlardaki gereksinimini,Kadınlarımzın toplumumuzdaki hak etti değeri ,özel gereksinimli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm sağlayacak,deprem riskine karşı hızlı dönüştürülmüş kentsel dönüşüm ve sosyal belediyeciliği gerçekçi bir biçimde hayata geçirmek için adayım.

Silivri’mizde yaşayan herkesin taleplerine çözüm bulmak için adayım

Halkımızla birlikte yönetmek için adayım.

Cumhuriyet ilkeleri çatısının altında buluşan her siyasi görüşten kesimi birleştirmek için adayım.

Süregelen değil,sürdürülebilen yeni ve enerjik bir kadroyla yapabileceklerimin bilincinde,yaptıklarımdan aldığım güçle adayım.

Silivri ye gönülden bağlı herkesin ilçemizin geleceğine sahip çıkmaya ,bu yolda yüreğini ortaya koyan kızına sahip çıkmaya davet ediyorum.

Bizim Silivri ye olan borcumuz budur!

Eğitimci olarak 10 yıl boyunca en kıymetli varlıklarını emanet eden Silivri’mizin çocuklarına gözüm gibi baktım.

Silivri halkı da bana Silivri yi gönül rahatlığıyla emanet edecektir!Bundan hiç şüphem yoktur !

Bir kadına zerafet yakışır!

Bir kadına güzellik de yakışır!

Ancak bir kadına yakışan en güzel şey başarıdır!

Buradan gönülden beni destekleyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Desteği ile beni onurlandıran eski kadın devlet bakanımız  sayın Önay Alpago’ya sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.Hedefimiz 39 ilçede iddia koymak en az 30 belediyeyi kazanmak olacaktır.Genel başkanımız Sayın Özgür Özel e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na sözümüzdür.Silivri yi kazanacağız.Ve iktidar yürüyüşünü başlatacağız.

Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında Cumhuriyet Halk Partisi olarak tarih yazacağız.

Kendimi önce Allah a ,sonra partime ve Silivri halkına emanet ediyorum!

Sağolun varolun!”

Son Güncelleme: 9.12.2023 00:30:50
ETİKETLERdilek yetkin