UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELİT ANDAÇ ÇAM, OYUNCU EŞİNDEN BOŞANDI

Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak ile öpüşürken yakalanan oyuncu Elit Andaç Çam, 4 yıl önce nikah masasına oturduğu Aziz Caner İnan ile tek celsede boşandı. Çift, duruşmada birbirinden bir talepte bulunmadı.

ELİT ANDAÇ ÇAM, OYUNCU EŞİNDEN BOŞANDI

2019 yılında meslektaşı Aziz Caner İnan ile nikah masasına oturan Elit Andaç Çam, geçtiğimiz günlerde partneri Bülent Emrah Parlak ile öpüşürken görüntülendi. Görüntüleri magazin basınında bomba etkisi yaratan Çam, 4 yıllık eşi Aziz Caner İnan ile boşandı.

BİRBİRİNDEN BİR TALEPTE BULUNMADILAR

Uzun süredir boşanma davaları devam eden çiftin duruşması Adalar Adliyesi'nde görüldü. Duruşmada hazır bulunan çift, birbirinden bir talepte bulunmadı. İkilinin 4 yıllık evliliği anlaşmalı olarak bitti.

ROL ARKADAŞIYLA ÖPÜŞÜRKEN YAKALANMIŞTI

Başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Leyla ile Mecnun Değil oyunundaki evli rol arkadaşı Elit Andaç Çam ile Beyoğlu sokaklarında sarmaş dolaş görüntülenmişti. Asmalımescit'teki bir mekanda sabaha kadar eğlenen Bülent Emrah Parlak ile Elit Andaç Çam, sokak aralarında dakikalarca öpüşürken kameralara yakalanmıştı.

Son Güncelleme: 1.12.2023 21:53:59
ETİKETLERelit bülent