UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUTBOLCULARI DOLANDIRAN BANKA MÜDÜRÜNÜN KASASINDAN ALTIN ÇIKTI

Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'daki bir banka şubesindeki kasasından altın çıktı.

FUTBOLCULARI DOLANDIRAN BANKA MÜDÜRÜNÜN KASASINDAN ALTIN ÇIKTI

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmalarına başlanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'daki bir banka şubesinde altınları olduğu ortaya çıktı.

ARAŞTIRMA SÜRÜYOR

İstanbul'da ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu kişileri dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan, soruşturmasında MASAK'ın talebi üzerine memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de araştırma yapıldı.

KASASINDA ALTIN BULUNDU

Araştırmada Erzan'ın Çorlu'da bir banka şubesinde kasası bulunduğu belirlenerek, polis tarafından açıldı. Kasada, 7 Reşat altın, 5 Ata altın, 2 Ata altın kolye, 1 yüzük ile adının yazılı olduğu kartvizitler bulundu. Kasadaki altınlara el konulduğu öğrenildi.

MAL VARLIĞI ORTAYA ÇIKIYOR

Erzan'ın mal varlığına yönelik yapılan çalışmada ise Çorlu'da 1 daire ve 1 iş yeri ile Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bir bağ yeri olduğu tespit edildi.

Son Güncelleme: 27.11.2023 01:32:57
ETİKETLERFUTBOLCULAR