UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAN TANRIYAR’I TUTUKLATANLARA SIRA NE ZAMAN GELECEK?

MÜFETTİŞLERİN RAPORUYLA “İLK HAKİM” GİTTİ!.. MERAKLA BEKLİYORUZ, TANRIYAR’A KUMPAS YAPANLARA SIRA GELDİ Mİ?

CAN TANRIYAR’I TUTUKLATANLARA SIRA NE ZAMAN GELECEK?

ANADOLU ADLİYESİ BAŞSAVCISI İSMAİL UÇAR’IN BÜYÜK SES GETİREN HSK RAPORU’NDA, CAN TANRIYAR’I CEZAEVİNDE TUTMAK İÇİN YAPILAN KUMPAS DA YER ALMIŞTI!

Rapor’da, Adliyeler’deki skandalları ortaya çıkartmak için çok cesur davranan Can Tanrıyar’ın “tutuklu” kalması için Çağlayan Adliyesi ile Anadolu Adliyesi arasındaki “TRAFİK”, Başsavcı Uçar tarafından yakalanmış ve kaleme alınmıştı.

Can Tanrıyar’ın elinde birçok belge, delil, kayıt olduğu biliniyor ve Tanrıyar, 8 aydır bir duruşması bile yapılmadan, yalancı şahitlerle uydurulmuş “Yağmaya Teşebbüs” gibi SIFIR DELİLLİ TRAJİKOMİK bir suçlamayla resmen REHİN gibi Silivri Marmara Cezaevi’nde tutuluyor.

Can Tanrıyar ne bağırıyor, ne çağırıyor ve eşi Tamar Tanrıyar diyor ki;

“Eeee, bir hakim ortaya çıkmış. Nihayet… Şimdi ilişkiye girdikleri de ortaya çıkacak. Tabi ki Can’a bu kumpası kuranlara da sıra gelecek. Bizim hiiiç acelemiz yok. Çünkü Can onların Silivri’ye gelişini görmek istiyor!!! Bir hoş geldin deyip, öyle vedalaşacağını söylemişti bana… Eeee, Allah büyük. Bazen, bazı rezillikleri ortaya çıkartmak için fedakarlık gerekir. Can çok cesur ve fedakar davrandı. Onun Silivri’de pes edeceğini sananlar büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Şimdi yargıdan tek ricamız, yargıya çökmek isteyen, herkesin bildiği o insanların yurt dışına kaçmasını engellemeleri”

Son Güncelleme: 24.11.2023 10:10:15
ETİKETLERcan tanrıyar yargı