UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RTÜK’TEN, “KENDİNİ” YARGI YERİNE KOYAN TV’LERE CEZA!

TV’LER MUHALEFET YAPMAK İÇİN, ARTIK ADETA “MAHKEME” GİBİ DAVRANMAYA BAŞLADI VE!!!

RTÜK’TEN, “KENDİNİ” YARGI YERİNE KOYAN TV’LERE CEZA!

BU BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL! İSTEDİKLERİNİ ASIYOR-KESİYOR, HER KONUDA MAHKEME GİBİ SONUÇLARA VARIYOR, YARGILAMA SÜRESİNİ BİLE BEKLEMİYORLAR! İSTEDİKLERİNİ, İŞLERİNE GELENLERİ SUÇSUZ, İŞLERİNE GELMEYENLERİ SUÇLU İLAN EDİYORLAR!

Birisi ifade vermeye gitmesin ya da gözaltına alınmasın! Hemen bir karar verip, ya asıyorlar ya da topu hemen hükümete atıyorlar. Aynı zamanda “organize” bir halde bu konuları işliyorlar.

RTÜK cezaları ile kurtarmaları yine de iyi!.. Çünkü artık her an “organize”nin radarına girebilirler.

İşte bugünkü cezalar;

Kurul, Merdan Yanardağ ile Emre Kongar’ın TELE1’deki ’18 Dakika’ programındaki ifadeleri nedeniyle üç kere yüzde 3 idari para cezası verdi. Flash Haber’e de emekli maaş ve ikramiyesini eleştirmekten yüzde 3 idari para cezası verdi.

Yine gazeteci Fatih Ertürk’ün ‘Başkentte Gündem’ programında “5 Bin TL’lik emekli ikramiyesi” ile ilgili değerlendirmeleri, karar vericilere yönelik, eleştiri sınırlarını aştığı gerekçesiyle Flash Haber’e yüzde 3 idari para cezası verildi.

Zafer Arapkirli’nin ‘Medya Terapi’ programında “köprü ve otoyol zamları” ve “Fidan-Blinken tokalaşması” ile ilgili değerlendirmelerinin eleştiri sınırlarını aştığını iddia eden kurul, KRT’ye iki kez yüzde 3 idari para cezası yaptırımı uyguladı.


 

Son Güncelleme: 19.11.2023 01:28:41
ETİKETLERRTÜK CEZA