UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İMAMOĞLU, GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA “YALAN” SÖYLÜYOR!

İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU’NUN “ARASININ AÇILMA” NEDENİNİ CHP İÇİNDE HERKES BİLİYOR. EKREM BEY’İN, BAY KEMAL’İN “ÇETE” DEDİKLERİYLE İŞ YAPMASI!

İMAMOĞLU, GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA “YALAN” SÖYLÜYOR!

BU HABERİ BİZDEN (UÇANKUŞ) BAŞKA KİMSE YAZAMAZ! SADECE BİR KERE SÖZCÜ YAZDI, İMAMOĞLU İLE SÖZCÜ, 1.5 AY KÜS KALDI AMA SONRA EKREM BEY, SÖZCÜ’YE GİDİP BİR ŞEKİLDE GÖNÜLLERİ ALDI!

Kemal Kılıçdaroğlu, “ÇETE” diye nitelendirdiği isimlerle İmamoğlu’nun “gizliden gizliye” iş yapmasına çok sinirleniyordu. Ama İmamoğlu hiç vazgeçmedi.

Dikkat ederseniz, Kılıçdaroğlu gitti “ÇETELER” konusu bitti!

Neden bu haberi kimse yazamaz.

Çünkü… Muhalefet tarafı, peşinde koştukları Ekrem İmamoğlu’nun bu açığını yazarsa, büyük zarar verirler.

Hükümet tarafı ise İmamoğlu’nun iş yaptığı insanları ise hala Ak Parti’ye yakın zannediyor! Halbuki üstleri çoktan çizildi ancak bu durum henüz hükümet medyasına yansımadı!

Ancak belediye seçimleri yaklaşınca bu durum açıklığa kavuşacak, “çok konu” olacaktır.

Mesela, Levent’in en güzel arazisinin o sözü edilen ekiplerden iki kişiye verilmesi! Hem de "makyaj”lı!... Görüntüye başka isim koymuşlar ancak Sözcü de esasta kimler olduğunu çözmüştü!

Ayrıca, hiç konusunun geçmediği unutturulmaya çalışılan haciz davası var ki!.. Vay, vay, vay… Epeydir konuyla ilgili İmamoğlu’ndan cevap bekliyoruz. Gelmezse, tüm detaylarıyla tabi ki yayınlayacağız.

Son Güncelleme: 17.11.2023 22:47:18
ETİKETLERekrem imamoğlu