UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUSMA, SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!

SOL BASIN, KENDİ ÜRETTİ BU CÜMLEYİ BİLE UYGULAYAMIYOR BE NEDEN SUSUYOR?

SUSMA, SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!

CAN TANRIYAR’IN BU SÖZLERİNİN İLK BÖLÜMÜ “SİLİVRİ’YE DAHA ÇOK GAZETECİ GELİR” BAŞLIĞIYLA YAYINLANDI. KAÇIRDIYSANIZ ÖNCE ONA BAKIN, ÇÜNKÜ BU YAZILANLAR ONUN DEVAMI:

“Şimdi, benim de 7 aydır tutuklu olduğum Silivri Marmara Cezaevinde gelen-gelecek olan gazeteci Tolga Şardan, şu anda yaşadıklarının siyasi, Cumhurbaşkanı tarafından olmadığına inandığını söylemiş.

Biz 1.5 yıldır bunu yazıyoruz. Ama ısrarla birileri yargı’da yaşanan skandalları siyasete bağlamaya çalışıyor.

Bir kişi bile yanımızda durmadı. Özellikle muhalif basın bu durumu hükümete yapıştırmak için büyük fırsat gördü.

O nedenle HSK Raporu’nda ismi geçen özellikle iş insanlarını ve yaptıklarını hiç görmeden, adeta üstünü kapatarak yazdılar, yorum yaptılar.

Sonra ne oldu? “Susma, sustukça sıra sana gelecek” oldu. Muhalifler yıllardır savunduğu sözü kendi “ES” geçti ve sıra “kendilerine” geldi.

Bu durum YARGI BARONLARI’nın çok işine geldi. Yap-et suçlu hükümet!..

Halbuki biz 1.5 yıldır bir PARALEL YAPILANMA olduğunu isimler vererek defalarca yazdık.

Bu insanlar çok zeki ve çok güçlü bir ekip… Her şey planlı… Arka arkaya gazeteci tutuklanma olayları bile… Belki de, hükümetin eleştirilmesi onların HOŞUNA gidiyor. Çünkü bunlar bir RANT grubu ve bunların PARTİSİ-MARTİSİ yok.

ADALET MEKANİZMASI gazetecilikten de, muhaliflikten de önemli…

Neden benim tutuklanmamda hiç “HABER” konusu yok. YARGI konusunu 1.5 yıldır gündeme getiren biziz!.. Neden? Çünkü ben… Şahsımda sağcı muhafazakar biriyim. Yani, haberle ilgili olursa DİKKAT çeker. Sonuç alalacele YAĞMA diye sıradan bir suç uyduruldu ve tutuklama yapıldı. Yani sağ kesimin arkasında duramayacağı bir konu!!! Mahkemeler bu BOŞ dosyayı eliyle itti. İki koskoca Adliye (Çağlayan ve Anadolu) dolaştı. Bakmak isteyen olmadı, dosya boşa çıktı. Mahkemesiz, duruşmasız, itiraz yazılabilecek bir mahkeme bile olmadan TUTUKLUYUM! (Ama buradan mücadele daha güvenli benim için)

Ama siz bu kafayla Silivri’ye gelmek için ya sıraya girin, ya önünüze bir HSK Raporu geliyorsa, hemen hükümete kilitlenmeden, tamamını haber yapın, yoksa halkı kandırmış oluyorsunuz. Baronların ulaştığı patronlarınıza da artık REST’i çekin. Yoksa bu BARONLARI’ın ekmeğine yağ sürüyorsunuz.”

Son Güncelleme: 5.11.2023 14:48:28
ETİKETLERSUSMA SUSTUKÇA