UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAZANDIĞIMIZ DAVANIN HABERİNİ BİLE SİLDİRİYORLAR!

ARTIK SUYU ÇIKTI! ESKİDEN ANADOLU ADLİYESİ’NDE OLUYORDU, ŞİMDİ ÇAĞLAYAN’DA!

KAZANDIĞIMIZ DAVANIN HABERİNİ BİLE SİLDİRİYORLAR!

ANADOLU ADLİYESİ’NDE “HABER SİLDİRME” İŞLERİ DURDU AMA DAHA DOĞRUSU ÇALAYAN ADLİYESİ’NE SIÇRADI! ÇAĞLAYAN BAŞSAVCISI ŞABAN YILMAZ’A SORUYORUZ: “SİZ DE BİR İNCELEME YAPTIRMAYACAK MISINIZ? İŞTE ŞİMDİ SİZE BİR ÖRNEK VERECEĞİZ!

İşte… “Birileri” UçanKuş’un internet ve sosyal mecralarını da (TV’den sonra) kapattırmak istiyor, ancak mahkeme bizim (UçanKuş’un lehine) karar veriyor. Tabi ki biz de haberini yapıyoruz.

Yine “birileri” çıkıp aylarca UçanKuş’tan Can Tanrıyar’dan 5-6 Milyon dolar alacağımız var diyip atıp, tutuyor. Hatta başka birileri de yalan-dolan bunu haber yapıp, duruyorlar. (Halbuki yine Çağlayan’da bilirkişi bile olmadan, duruşmaları Kasım Ayı’nda başlayıp, Aralık ayında biten zaten açılış-kapanışı 7 ay gözüküyor bir “jet” davayı, medyanın bir bölümünü kandırmak, bir bölümünü de maddi menfaatlerle yazdırıyorlar.

Sonra… Tabi istinaf, TÜMDEN bozup, TÜM KARARI KALDIRIYOR!

Bu şekilde sözleşmeye geri dönüldüğü için artı “ALACAKLI” Can Tanrıyar… Hem de 7 milyon dolara yakın bir alacağı var ve şimdi de o davasını açıyor.

Buraya kadar her şey normal…

Ancaaak… Bu iki karar da haber yapıldığında, 27 Ekim günü bu habere “sildirme” kararı gelmez mi, Çağlayan’dan…

Çağlayan Adliyesi Başsavcısı Sayın Şaban Yılmaz size buradan alenen sesleniyoruz.

Bu kararı veren (sildirme) 15. Asliye Hukuk Mahkemesi! Çağlayan’da… “Bir yanlışlık var, bu kararlar Sulh Ceza’dan alınır” diye düşünebilirsiniz.

Yok, yok… Bu ara Sulh Ceza’ların adı çok deşifre oldu ya, o yüzden sanırız Asliye Hukuk’a gitmişler! Görevsizlik vermesi gereken bir mahkeme yani! Olmuş mu, olmuş işte… Tabi ki itiraz ediyoruz.

O Ticari Mahkeme’yi (JET) de merak ediyorsanız… O da 15!.. Ama 15 Asliye Ticaret Mahkemesi… Yine Çağlayan… Bu arada bizden deliller talep etmişlerdi. Daha delilleri bile almadan yine JET hızıyla bu kez dosyayı bilirkişiye vermeye kalkmışlar. Fark ettik, “Ne yapıyorsunuz, delilleri istediniz ya, niye beklemeden veriyorsunuz?” dedik, “Peki, tamam bekletiriz” dediler.

Bir de TV mallarımızı resen gasp eden ve adına da “haciz” diyen 14. İcra Müdürlüğü var. Tabi ki dava açtık, kazandık. “Tv aletlerimizi alalım da UçanKuş TV’yi açalım” dedik. Yok efendim, istinafa gidilmiş, tamamen uzatmak için… Düşünün biri evinize gelip, sizin bir borcunuz yokken buzdolabınızı alıyor. Sonra yanlışlıkla alındığı ortaya çıkıyor. Ama siz aylarca buzdolabınızı alamıyorsunuz. Yine itiraz ettik. Bekleyelim…

Yani Sayın İsmail Uçar’ın Anadolu Adliyesi’ndeki operasyonlarıyla, herkes, her şeye dikkat etmeye başladı. Siz de aynı cesareti Çağlayan’da göstereniz de, bizler de bu işlerle uğraşmayıp, asli görevlerimize dönsek…

(NOT: İsim isterseniz, tüm uyarılara, hatta bizzat RTÜK aramasına rağmen TV aletlerimizi alan kişinin ismi 14. İcra’dan Mustafa Bey… Ama boşuna aramayın, bulamazsınız… Malları geri verilmesi kararı verilince ayrılmış buralarda, İzmir’deymiş!..)

Son Güncelleme: 30.10.2023 23:35:16
ETİKETLERhaber engelleme