UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“YILIN HABERİ”NE YAZIK OLUYOR!

BİRGÜN GAZETESİ’NİN YAYINLADIĞI MÜTHİŞ “HSK RAPORU”NUN TAMAMINI, BİRGÜN’DEN BAŞKA YAYINLAYABİLEN YOK!!!

“YILIN HABERİ”NE YAZIK OLUYOR!

HATTA BİRGÜN’DE HABERİ YAZAN TİMUR SOYKAN BİLE, HALK TV’DEKİ PROGRAMINDA “KENDİ HABERİ”Nİ “SANSÜRLEMEK” ZORUNDA BIRAKILDI! YARGIDAKİ “SIKINTIYI ÇÖZECEK” DİYE GÖSTERİLE ANADOLU BAŞSAVCISI İSMAİL UÇAR’IN ADLİYELER’DEKİ RÜŞVET ÇARKINI ORTAYA ÇIKARAN, ÇETELERİN VARLIĞINDAN SÖZ EDEN HSK RAPORU, ÇETELERİN “MEDYA KOLLARI” TARAFINDAN “BİR ŞEKİLDE” “KUŞ”A ÇEVRİLİYOR!..

En çok, haberi yapan Timur Soykan’a üzüldük. Tabi ki, birlikte program yaptığı Murat Ağırel ve Şule Aydın’ın çaresizliği!..

Birlikte sundukları programda “KOSKOCA HSK” raporu, kırpılıp-kırpılıp be hale gelmişti!

Süreleri de çok müsaitti…

Ama belli ki “Ahtapot’un kolları” oraya da uzanmıştı!

Net olayların yazıldığı, isimlerin açık açık verildiği raporu; hem de haberi Birgün’de yazan Timur Soykan, bir anda “ortadan” konuşmaya çevirdi.

“KENDİ KENDİNE SANSÜR”

Tabi ki, kendi bunu yapmak istemezdi. Çünkü Timur Soykan, haber yapıp iş insanlarına kendini aratan gazetecilerden değil…

Ama işte bu duruma düşürdüler Soykan’ı… Çünkü Birgün gazetesinin “kaliteli” bir kitlesi var. Tv’deki programı da o kitle kaçırmadan izliyordu. Yani esas şaşıran onlar!..

Ancak biz herkese duyuralım. Bu sansürü yapan Timur Soykan değil, Halk TV içinden biri!.. Yazdıkları ama TV’de yayınlayamadıkları isimlerin, oradaki “kolu” o!..

Ünlü isimler hapisten nasıl kurtulmuş, istedikleri adamın suçsuz yere nasıl davası Anadolu Adliyesi’ne alınıp, cezaevine atılmış v.s v.s

Bunların hiç biri raporda yok gibi davranıldı.

En enteresan konular, kırpılınca, HSK Raporu da “haberlere” engel kararı veren Hakim Sidar Demiroğlu’na saplanıp kaldı.

Sonunda Sidar Demiroğlu’nun avukatı bile bağlanıp, “Siz bu rapor sanki sadece Sidar Demiroğlu için yazılmış gibi davranıyorsunuz” dedi.

Haklıydı ama kanalın yaptığı sansürün farkında değildi.

Şimdi “Sonuçta canlı yayın. Keşke dinlemeyip konuşsaydı” diye düşünebilirsiniz. Ama şayet konuşsaydı o akşam Halk TV’den gönderilirdi, belki yayın bile kesilirdi.

O yüzden siz, “Birgün okumaya” devam… Ama bakalım oraya da “ulaşmayı” başaracaklar mı? Haberin devamını izleyip göreceğiz.

(Not: Dikkat ederseniz, sözü edilen mecra muhalif bir medya… Yani bu çeteler sadece iktidara özgü falan değil… Bunlar çete! Siyasi görüşleri falan sıfır… Sadece rant!)

Son Güncelleme: 27.10.2023 11:10:02
ETİKETLERyılın haberi