UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÖYLE BİR “ÇÖKME” VE “YARGI SKANDALI” YOK!

CAN TANRIYAR’IN YAŞADIKLARI YAKINDA DİZİ OLUR! BU ARA ZATEN “SAVCI” DİZİLERİ DE MODA!

BÖYLE BİR “ÇÖKME” VE “YARGI SKANDALI” YOK!

ÖZELLİKLE, “BİZ TAM NE OLUP, BİTTİĞİNİ ANLAYAMADIK” DİYENLERE, HIZLICA KONUYU ÇÖZEBİLECEKLERİ BİR YAZI:

2021 yılında UçanKuş ortaklığıyla ilgili 100 Milyonluk (Olmayan bir borç) dava açılsın, açılışı-kapanışı 7 ay, duruşmaları, aralarında 20’şer gün kanolarak 65 günde bitirilip Türkiye rekoru kırılsın ve ver elini Can Tanrıyar’ın mallarına haciz!.. (Bakın sonra devamı ne oldu??)

UçanKuş TV’ye silahlı baskın. Gasp yapılsın, Can Tanrıyar’ın eşine bile yumruk atılsın. Ama kaçarlarken otomobilin kime ait olduğu ortaya çıksın ancak ünlü sahibi 2yıldır bulunamasın, savcılık soruşturması hala dava açılmadan yerinde dursun!

PKK’lı bir adamı, UçanKuş’a gönderip “Mahkemeler kalkacak, bir cemaat kuracağız (Mefyadan) kararı onlar verecek” denilsin ve tehdit üstüne tehdit yapılsın.

Zekeriyaköy karakolunda şikayetçi olduğu sırada Can Tanrıyar, kalbinden bıçaklanarak öldürülmeye çalışılsın… Azmettirenin hemen ortaya çıkması için oradaki şahitler ve HTS kayıtları istensin ama 1.5 yıldır davada yaprak kımıldamasın!!!

Bu olaylar nedeniyle Valilik’ten koruma istensin, cevap RED!

Tamar Tanrıyar, yumruk da atılmış bir kadın, bu insanların sürekli tacizinden kurtulmak için “koruma-uzaklaştırma” kararı istesin: Bu bile mahkemede RED! Tüm delillere rağmen…

UçanKuş’un sosyal medya hesapları hacklensin!.. Emniyet, hackleyenleri yakalayıp Can Tanrıyar’a onları Whatsapp yazışmalarını gösterip, “Tanıyor musunuz?” diye sorsun ve “Evet, sürekli olarak bize çökmek için her şeyi yapan insanların çalıştığı hukuk ekibinden bir avukat” desin… Sonrası? Bir yıldır, savcılıkta yatıyor dosya!

Bu arada, davayla hiç ilgisi olmayan, taraf olmayan UçanKuş TV2nin tüm televizyon malları-aletleri tamamen hukuk dışı haczedilsin, yayın dursun!

Dahası da var! Amaaaa

Ve devran döndü!

Önce o 65 günde bitirtien Ticari Dava tamamıyla İSTİNAF’tan bozuldu!

Bitmedi. Mahkeme nihayet, TV mallarının haczinin tamamen haksız olduğuna ve her şeyin UçanKuş Medya’ya teslimine karar verdi.

Ne mücadele değil mi? Pes etmek yok! Peki, sonrası daha da vahim. İstinaf’la borç tamamen ortadan kalktı, hatta Can Tanrıyar alacaklı… TV malları da geri geliyor!

İşte tam o sıra!.. Ticari dava tutmadı, TV malları hukuksuzca alınamadı. Sonuç; elde kaldı Can Tanrıyar… Bu mücadeleci adamı durdurmak için SIFIR DELİLLİ, uydurma şahitlerle şikayetçi oldular ve savcılık 1 haftada dosyayı bitirip, Can Tanrıyar’ı hapse attırdı. Uydurulan suç, 2 yıldır kendisine yaşattırılan “YAĞMA”!... Pardon hiç hareketi olmadığı için onu da “YAĞMAYA TEŞEBBÜS” diye yazıp, Silivri’ye gönderdiler.  Sussun ve mücadele etmesin…

Çünkü, Can Tanrıyar, bu mücadeleleri sırasında, aynı çetelerin benzer olayları başkalarına da yaşattıklarını öğrenip, çetenin tüm takımını çözmüştü.

Sonra mahkeme’de ne oldu dersiniz?

Dosyayı gören ne Çağlayan, ne Anadolu Adliyesi Mahkemeleri “davaya bakmıyor” bile! Sürekli “yetkisizlik” veriyorlar. Tanrıyar ise sürekli tutuklu.

İşte tam bu sıra, bu çete özellikle “başka konularla” ilgili olarak, Anadolu Adliyesi Başsavcısı İsmail Uçar tarafından HSK’ya rapor edildi. Raporda Can Tanrıyar’a yaşatılanlar da yer alıyor.

Şimdi ne olacak? Can Tanrıyar, bir sonraki haberde okuyacaksınız, “Bu adamlar tutuklanıp buraya gelmeden, ben çıkmayacağım buradan” diyor!.. Tabi ki bu söylemi eşi Tamar Tanrıyar’ı da delirtiyor!!!

Adam çıkmayı bir kenara atmış, ille de “Önce adalet” diyor!..

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

Son Güncelleme: 24.10.2023 21:06:14
ETİKETLERUCANKUS ÇÖKME