UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN’A YENİ “17-25” TUZAĞI!..

İDDİA EDİYORUZ: “ANADOLU ADLİYESİ İÇİNDEKİ SKANDALDAN “CUMHURBAŞKANINA KUMPAS” ÇIKACAK!”

 ERDOĞAN’A YENİ “17-25” TUZAĞI!..

ÇÜNKÜ!.. ANADOLU ADLİYESİ BAŞSAVCISI İSMAİL UÇAR ÖYLE BİR “YOLSUZLUK SKANDALI” ORTAYA ÇIKARDI Kİ!.. BUNLAR “TEKLİ-TEKLİ” AYRI SUÇLAR GİBİ GÖRÜNSE DE, BUNUN “AHTAPOT” ŞEKLİNDEKİ BİR ÖRGÜT’ÜN KOLLARI OLDUĞU VE ASLINDA HSK İÇİNDEKİ BU YAPILANMANIN BAŞINDAKİLERİN ORTA VADEDEKİ HEDEFİ’NİN CUMHURBAŞKANI OLDUĞU ORTAYA ÇIKACAK!

Nereden mi biliyoruz?

Çünkü bu çetenin üst yapılanmasındaki isimleri çok iyi biliyoruz.

“Hadi hemen yazın” derseniz, yazsak bile 1 saate “erişim engeli” kararı aldırıyorlar. Bütün üst düzey toplantılarını biliyoruz. Orada konuşulanları biliyoruz.

Cumhuurbaşkanı Erdoğan’la ilgili düşüncelerini, planlarını biliyoruz. İçinde PKK’lı isimler de var. Ama esas en önemlisi; bunların bir kısmı Erdoğan’a çok yakın görünüyor, gösteriyor kendini!..

Hatta bir kısmı, özellikle 17-25 olayları zamanında “güven kazanıp” yaklaşmış yanına… Aynı FETÖ gibi!..

Ama şu anda Anadolu Adliyesi Başsavcısı İsmail Uçar, bütün planları bozdu.

Bu arada, biz nereden mi biliyoruz?

Siz Can Tanrıyar, “boşuna” mı hapise atıldı sanıyorsunuz? Ayaklarına bastı!

Bunlar, Can Tanrıyar’ı da yanlarına almak istediler. Çok uğraştılar. Can Tanrıyar ve UçanKuş’a ihtiyaçları vardı, çünkü bunlar o kadar “ahlaksız” insanları ki, bir sürü siyasinin özel hayatını takibe almışlar. Bunları herhangi bir haber kanalında yayınlatamazlardı. UçanKuş öncelikle magazin üstünlüğüyle bilinen bir yerdi. Son 10 yıldır magazinden uzak olsa da Can Tanrıyar’ı da öyle görüyor ve işte bu ahlaksızlık içinde kullanmaya çalışıyorlardı.

Bizden bu kadar… Tüm detayları bilen Can Tanrıyar, “güvenilir” bir savcı bulduğunda hepsini anlatacaktır. Bu adam hapisle falan susturulamaz. 58 Yılını bu işe vermiş, Allah’tan başka kimseden korkusu yok. Bekleyip göreceğiz. 

Son Güncelleme: 22.10.2023 11:26:53
ETİKETLERerdoğan