UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FOX HABER, YARGI REZALETİNİ NEDEN “ES GEÇİYOR”???

HABERLERİNDE, HSK RAPORUYLA BÜYÜK OLAY OLAN YARGI SKANDALI YERİNE, DİLAN POLAT’A BİLE DAHA FAZLA YER VERİYORLAR!

FOX HABER, YARGI REZALETİNİ NEDEN “ES GEÇİYOR”???

SEBEBİ NE? ÖNCE, SON DÖNEMDE FOX HABER’DEKİ ANORMAL RATİNG DÜŞÜŞÜNE BAKMAK LAZIM! GEÇEN SEZON SÜREKLİ “UZAK ARA” ÖNDEYDİ! SONRA KANALDA BİR ŞEYLER DEĞİŞMEYE BAŞLADI!

 

Şu sora ise en çok dikkat çeken herkesin konuştuğu “yargı skandalı” haberlerini bile “sıradan” bir haber gibi vermeleri!

Hem hükümet tarafındaki medya Sabah, hem muhalif taraftaki medya (Örneğin BirGün, Cumhuriyet) Anadolu Başsavcısı İsmail Uçar’ın büyük olay yaratan “HSK Raporu”nu detaylarıyla haber yaparken FOX HABER’in “İşte biz de yayınladık” kafasıylai adı geçenlerin isimlerini bile vermeden “kapatmaya” çalışmaları çok dikkat çekici olmaya başladı. Fox Haber her gün Dilan Polat haberi verirken yargı skandalını es geçmelerini merak ettik, araştırdık ve bakın ne çıktı?

HSK Raporunda yer alan “Adliye Baronları”ndan biri, “İçgüvey” damadı’nı kullanarak bir süre önce FOX “içine” sızmış bile! FOX yöneticilerinden birini de Göcek’te tekne seyahatleri vs öyle bir kafaya almışlar ki, o da FOX’un kapılarını ardına kadar açmış!..

Eeee, bu ortamda “es” geçmeleri ve rapor “Resmi Rapor”da adı geçennleri de “görmemeleri” normal mi?

Hani TV100, OdaTv, İsmail Küçükkaya’nın tv programı ve Yeniçağ, Patronlar Dünyası ve Medyaradar gibi internet siteleri için “NORMAL” olabilir ama FOX Haber için bizce hiç normal değil… Hele program kadrolarında Çiğdem Toker gibi o insanları çok iyi tanıyan ve hep davaları olan önemli bir gazeteci varken.

(Aslında bu konuda, durumu çözenlerden çok enteresan ihbarlar geldi. Onlar da yakında… Ama işte böyle olunca, ratinglerinin de gümbür gümbür düşmesi normal)

Yazık ama FOX Haber iyi bi trend yakalamıştı. Değer miydi? Baksanıza, dün toparlamak için Ana Haber’in reklamlarını bile kaldırıp, reklamsız yayın yaptı! Bu çözüm mü sizce?

 

Son Güncelleme: 20.10.2023 19:57:18
ETİKETLERfox haber