UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UFUK ÖZKAN NAKİL İÇİN SIRA BEKLİYOR

TELEVİZYON TARİHİNDE BAŞARILI YAPIMLARDA BAŞROL OYNAYAN UFUK ÖZKAN, KARACİĞER YETMEZLİĞİYLE MÜCADELE EDİYOR. ORGAN NAKLİ İÇİN SIRAYA GİREN OYUNCU, SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA VE ÇEVRESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

UFUK ÖZKAN NAKİL İÇİN SIRA BEKLİYOR

GENİŞ AİLE, KALK GİDELİM, EMRET KOMUTANIM VE ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN GİBİ TELEVİZYON TARİHİNE DAMGA VURMUŞ BAŞARILI YAPIMLARDA BAŞROL OYNAYAN UFUK ÖZKAN, BİR SÜREDİR KARACİĞER YETMEZLİĞİYLE MÜCADELE EDİYOR. ORGAN NAKLİ İÇİN SIRAYA GİREN OYUNCU, BU SÜREÇTE KENDİSİNİ YALNIZ BIRAKMAYAN SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA VE ÇEVRESİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

Haftaya tedavisi için hastaneye yatacak olan 48 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sağlık durumu hakkında bilgi veriyor. Son olarak bir teşekkür paylaşımı yapan oyuncu, "3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz özellikle Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca'ya ve Bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.07.2023 08:14:36
ETİKETLERUFUK ÖZKAN